6a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat

6a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat

per Irene Martínez Pérez -
Nombre de respostes: 0

Divendres 27 d’abril a la tarda va tenir lloc al Teatre Municipal de Blanes la 6a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat de la comarca de la Selva II. Hi van participar alumnes dels Instituts de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Vidreres. En representació del nostre centre, i davant d’un nodrit auditori, van presentar el seu Treball de Recerca els alumnes de 2n de Batxillerat Arnau Costa Quintana i Joseph Hooworth-Smith Lecha.

Amb el títol “LEGO, + que un joc”, l’Arnau ha explicat en el seu treball els orígens, la història i el procés de creació d’una peça LEGO, ha analitzat el funcionament de diversos braços robòtics i n’ha construït un amb peces del joc, programat per desenvolupar una tasca concreta en una cadena de fabricació.

Al treball “L’ús de la cançó protesta com a vehicle de la política”, en Joseph s’ha centrat en la comparació entre el moviment pels drets civils afroamericans i la Nova Cançó a Catalunya. A banda de contextualitzar històricament els dos moviments, va escollir una sèrie de cançons significatives de cadascun i les va comparar a nivell musical i lingüístic, cosa que li ha permès aprofundir en l’estudi de les similituds i diferències entre els dos moviments. 

Felicitats a l’Arnau i en Joseph per la bona feina feta.

Més fotos de la jornada.