JORNADES BREYTING

JORNADES BREYTING

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Les Jornades Breyting són un espai enfocat al coneixement, la reflexió i el debat a fi d’analitzar i entendre cap a on s’encamina la societat actual. Es presenta com un conjunt de conferències i col·loquis a càrrec de reconeguts referents intel·lectuals que oferiran prospectives i previsions de la nostra societat en base a dues preguntes: “On som?” i “Cap a on anem?”.

“Breyting” és un mot que prové de l’islandès i significa canvi alteració. Ja és molt coneguda la història que va viure aquest poble nòrdic l’any 2008: un canvi social impulsat des de la mateixa base de la societat que va tenir un gran ressò internacional.

¿Qui organitza aquestes jornades? 

Activa 21 organitza aquestes jornades. Activa 21 és una organització destinada a la generació de projectes de caire social i sense ànim de lucre amb l’objectiu principal de fer prosperar el nostre entorn en un sentit intel·lectual (conferències, debats i tallers) i en qualitat de vida (pensament constructiu, emprenedoria, igualtat i respecte, entre d’altres).

Molts dels membres i col.labaradors d'Activa 21 han tingut vinculació directa amb l'Institut Vidreres.

Algunes de les activitats desenvolupades en el marc de les Jornades Breyting també comptarà amb la presència d'alumnes de l'Institut Vidreres.  El dissabte 8 de març, a les 17 hores els alumnes Guillem Murciano i Bernat Mazó -ambdós cursant batxillerat- participaran en l'activitat "Short Speaks: conferència d'investigadors locals".

 http://www.jornadesbreyting.com/1a-edicio/