Benvinguts i benvingudes al nou web de l’escola Pompeu Fabra!

POMPEU SOLIDARI!

La recollida d’aliments al rebedor de l’escola va generar als alumnes de tercer molta curiositat, ja que no deixaven de fer hipòtesis i estimacions de la quantitat d’aliments que podríem recollir per ajudar a les famílies més necessitades del nostre poble “Vallirana”.
Aquesta motivació va generar… Llegeix més»

LLETRA A LLETRA FEM MUNICIPI!

Els nens i nenes de 2n hem participat al projecte “Lletra a lletra fem municipi”, relacionat amb el desenvolupament de les competències lingüístiques i l’apropament de la literatura catalana als infants.
Al llarg del curs, hem anat fent diverses activitats i, ja al maig, hem participat… Llegeix més»

VISITA “REMEMBER” AL POMPEU!

Som un grup d’ex-alumnes del Pompeu Fabra que aquest any complim 40 anys. Per celebrar-ho vam pensar reunir-nos tots els companys i poder visitar l’escola. Ens vam posar contacte via mail amb la direcció i després de vàries converses la nostra visita es va fer realitat.
El dissabte 20… Llegeix més»

PREMIS TISNER!

El passat diumenge 14 de maig, els nens i nenes de 6è van anar a l’acte de lliurament de premis del Concurs Tisner (creació de jocs en llengua catalana).
Al llarg del curs, han estat creant uns jocs molt originals i creatius. A l’acte, van rebre… Llegeix més»

LES COOPERATIVES DE 5è!!!

El passat diumenge 23 d’abril, a la Fira de Sant Jordi de Vallirana, l’alumnat de cinquè A i B va poder tenir l’ocasió de vendre els seus fantàstics productes elaborats al llarg de tot el curs, dins del projecte de les cooperatives i l’emprenedoria.
Va ser… Llegeix més»

CURSA SOLIDÀRIA!

Totes les escoles de Vallirana hem participat, un any més, en la Cursa Solidària. Aquesta trobada s’ha realitzat al Camp de Fútbol pels i les alumnes d’Educació Primària. Els d’Infantil també han corregut però en una celebració interna, al pati de l’escola.
Aquí teniu l’enllaç amb… Llegeix més»

PREMI SAMBORI ÒMNIUM

La Liv del Sol Agustí (4tA), amb el seu relat “Una pluja molt especial”, ha estat seleccionada com a una de les guanyadores del districte “L’Hospitalet-Baix Llobregat” en el concurs “Premi Sambori” organitzat per Òmnium.
Enhorabona Liv i felicitats a tots els i les alumnes de… Llegeix més»