Poda de la morera del pati

Els membres del Comitè ambiental segueixen amb les actuacions programades per aquest primer trimestre. La primera trobada es va dur a terme el passat mes d’octubre per tal organitzar les propostes de la neteja i plantada a l’hort escolar, la recollida del Premi Escoles Verdes 2017… Llegeix més»

Notes informatives

L’escola de La Riba us informa que el proper dijous 21 de desembre serà un dia inhàbil a efectes escolars, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral. Per tant, l’escola romandrà tancada a efectes lectius, i de qualsevol activitat extraescolar.
També us informem… Llegeix més»

El Diari de Tarragona fa ressò del Premi Escoles Verdes 2017

El Diari de Tarragona publica avui en la seva edició en paper el Premi Escoles Verdes 2017 de l’Escola La Riba. Mestres, famílies i alumnes acompanyats per Josep Fort, alcalde de La Riba es van desplaçar fins… Llegeix més»

Sortida a la Cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí

Des de fa dies l’escola ha treballat la prehistòria: el paleolític, el neolític i l’edat dels metalls. Avui els nostres alumnes han pogut veure de primera mà com vivien els nostres avantpassats en un entorn immillorable. Sols entrar a la cova tots els alumnes han quedat… Llegeix més»

Lliurament del Premi Escoles Verdes 2017

El Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya convoca des de l’any 2009 el Premi Escoles Verdes: un premi per reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat a nivell de Catalunya.
 

 
L’Escola La Riba juntament… Llegeix més»

Èxit del 2n Concert solidari per La Marató de TV3

El Casal d’Avis ribetà s’ha omplert d’avis, veïns i familiars dels alumnes per gaudir del II Concert Solidari. Els beneficis es destinaran a La Marató de TV3 2017 dedicada a lluita contra les malalties infeccioses.

L’organització d’aquest acte solidari ha anat a càrrec de la mestra especialista de… Llegeix més»

La Setmana de la Ciència 2017

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (RECERCAT) promouen la Setmana de la Ciència a les escoles amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès del jovent vers la ciència i la tecnologia. És… Llegeix més»

Gravació en motiu del Premi Escoles Verdes 2017

Jornada de gravació en motiu del Premi Escoles Verdes 2017 a càrrec de Zeba Produccions.
Mestres, alumnes, famílies i autoritats han parlat d’Escoles Verdes i de les actuacions més destacades que es duen a terme al llarg d’aquest dotze anys de trajectòria al… Llegeix més»

La Setmana de la Ciència: Taller de Prehistòria a càrrec de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)

Coincidint amb la II Setmana de la Ciència, tots els alumnes de l’Escola de La Riba han gaudit del taller didàctic sobre prehistòria a càrrec de Lluís Batista, responsable de l’Àrea de Socialització de Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)

La xerrada s’ha dut a terme… Llegeix més»

La Setmana de la Ciència 2017

El Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, promouen La Setmana de la Ciència 2017. La setmana del 10 al 19 de novembre es celebrarà a tot Catalunya amb l’objectiu fonamental de despertar i potenciar l’interès del jovent vers… Llegeix més»