Notícies del lloc

Nutzerbild Benjamí Mercader
SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018
von Benjamí Mercader - Dienstag, 4. September 2018, 19:38
 

Un nou control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Mireia Alemany, Andrea Arrabal, Marta Arroyo, Joan Juvé, Miriam Millet, Samuel Morales, .

Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:

 

 

Pes de 100 baies (g)

Graus Probables  (ºGP, % etanol)

Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L)

pH






Cabernet Franc (vell)

139,2

11,3

4,6

3,2






Cabernet Sauvignon (vell)

138,0

12,0

4,6

3,3

Chenin

169,0

12,1

4,0

3,3

Merlot (nou)

144,9

12,0

3,7

...
Weiter lesen
(91 Wörter)
 
Nutzerbild Jordi Nolla
SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2018
von Jordi Nolla - Dienstag, 28. August 2018, 18:50
 

Avui, dimarts 28 d’agost de 2018, s’ha realitzat el sisè control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Oriol Carbó, Eloi Marcé, Gerard Suriol i Cam Suriol.

Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:

 

...

 

Pes de 100 baies (g)

Graus Probables  (ºGP, % etanol)

Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L)

pH

Cabernet Franc (jove)

177,7

12,1

3,2

3,5

Cabernet Franc (vell)

177,6

11,1

4,7

3,3

Cabernet Sauvignon (jove)

118,3

10,4

4,5

3,3

Cabernet Sauvignon (vell)

186,3

11,1

4,9

Weiter lesen
(112 Wörter)
 
Nutzerbild Jordi Nolla
Cinquè control de maduració verema 2018
von Jordi Nolla - Dienstag, 28. August 2018, 15:46
 

El control de maduració realitzat aquest passat dimarts, 21 d’agost de 2018, pels alumnes Aleix Julià, Andreu Martí, Quique Molist, Nil Olivella, Dídac Ramon, Dídac Ventura, i Maria Verdugo ha permès obtenir els següents resultats:

 

 

Pes 100 baies (g)

ºGP (% etanol)

ATS (g H2SO4/L)

pH

Absorvància l=520 nm

Índex Polifenols (IP)

Cabernet Franc (nou)

134,5

11,5

4,7

3,3

 

 

Cabernet Franc (vell)

166,5

10,4

5,2

3,2

 

 

Cabernet Sauvignon (nou)

120,3

10,3

6,6

3,1

 

 

Cabernet ...

Weiter lesen
(179 Wörter)