L’olivera

Durant aquest primer trimestre els alumnes de P-4 de la nostra escola Les Muralles hem estudiat el projecte l’olivera i l’oli. Aquí trobareu unes fotos dels nens i nenes observant aquest arbre i també collint olives. Un altre dia hem fet conserva i més endavant… Llegeix més»

El carrer

El dia 4 d’octubre els alumnes de P-4 de l’escola Les Muralles vam sortir pels carrers del poble per observar el que tenim en el nostre entorn proper. Vam poder fixar-nos en primera persona en el que  trobem al carrer: senyals, bancs, papereres… I ens… Llegeix més»

Acrosport (I)

Aquesta segona part de trimestre a les classes d’educació física els alumnes de 5è estan treballant l’acrosport. Comencen per les figures més fàcils, que són les individuals, i es va complicant amb el treball per parelles, les càrregues de pes corporal, i treball per grups… Llegeix més»

Malbaratament dels aliments

MALBARATAMENT DELS ALIMENTS
Els/les  alumnes de 6è hem fet el taller sobre malbaratament dels aliments. L’activitat ha estat subvencionada pel Consell Comarcal i ha constat d’una part teòrica on la monitora ens ha donat un seguit de consells per l’hora de comprar i de conservar els… Llegeix més»

Biblioteca

Hola a tothom!
Aquest any estem ampliant la biblioteca. Ja tenim el racó d’anglès, on trobareu llibres per totes les edats.
A més a més en el bloc de biblioteca totes les setmanes trobareu les novetats. Podeu passar, mirar-les i si us agrada agafar-les.
Us esperem

Trobada Escoles Verdes. Acte de lliurament de distintius.

El proper dissabte 25 de novembre, al Museu Agbar de les aigües de Cornellà del Llobregat es celebrarà l’acte de lliurament del Distintiu Escola Verda que a partir d’ara tindrà l’Escola Les Muralles.

Aquest Distintiu el reben els centres educatius compromesos amb un projecte d’educació per a la sostenibilitat que implica a tota la comunitat educativa i que formen part de la xarxa d’escoles verdes.

 Notícia elaborada pels alumnes de 6è

JOC SIMBÒLIC

Al llarg de la història de l’educació, molts psicòlegs, pedagogs i mestres han cregut en la importància del joc per al desenvolupament global i harmònic dels infants. El joc és una conducta espontània que realitzen els infants des de ben petits, i que també s’observa… Llegeix més»