ENGLISH DAY IN ST. VICENÇ

This year, the students at 5 th year participate in the activity “English Day”. In this activity, there are lots of other schools in Sant Vicenç dels Horts.

We have designed a “logo” for this special activity, and these are the results.

 

XERRADA: “Reptes i habilitats per negociar en família”

Adreçat a pares i mares amb fills i filles de 4t,5è i 6è de Primària. Treballem dinàmiques de convivència familiar positiva i estils de negociació familiar al voltant de qüestions importants per a les famílies: estudis,lleure,gestió, del temps,consum de TV,Internet,mòbil, imatge  personal, alimentació, compres, tasques domèstiques.

MOLTES GRÀCIES PER LA PARTICIPACIÓ!

Un any més quan arriba la tardor les families i els alumnes participen en el concurs de Halloween. Aquest curs calia presentar un Bat of Ghost!

Moltes gràcies per la participació i a la col·laboració de les mares voluntàries que han ajudat en l’organització. Tots els treballs són fantàstics, families i alumnes han fet molt bona feina.

PARAULES PER LA PAU

Els alumnes i les mestres de l’escola hem expressat paraules per la Pau. Defensem una escola plural,democràtica,critica amb el moment que vivim.Defensem el diàleg com la solució al conflicte, defensem la llibertat d’expressió i els drets humans. Som els ciutadans del futur i volem viure en Pau!

NO TENIM POR!

PER LA PAU, LA LLIBERTAT, EL RESPECTE I LA CONVIVÈNCIA. TOTS SOM NOSALTRES (Teresa Losada)

Especial “Junts contra la por” Infok

1era TROBADA PER LA DIVERSITAT CULTURAL I LA SOLIDARITAT

Un dels reptes en educació es aprendre a ser i aprendre a conviure en aquest món cada vegada més global.Per això ens cal conèixer i reconèixer la diversitat cultural dels nostres companys perquè valorem, respectem tot allò que coneixem.Cal conèixer tot allò que ens uneix més que el que ens separa.

Com escola volem fomentar actituds i actuacions perque els nostres alumnes siguin competents en una societat plural, que respectin i valorin la igualtat, la diversitat i la identitat de cadascun dels nostres alumnes i les seves famílies.