Benvinguts a la nova pàgina web de l’escola Ignasi Melé i Farré. Esperem que des d’ara, pogueu trobar-hi qualsevol informació relacionada amb la nostra escola. Fins aviat!

 

0001-nuev

Ja és a la final!

El passat dissabte 25 d’abril, es va celebrar la Gran Final Absoluta del concurs d’anglès THE FONIX. En Ze Liu, alumne de 5è B, va quedar primer de la seva categoria. Així doncs, va haver d’anar a Barcelona a concursar a la final.
Esperem que tinguis… Llegeix més»

Jornades Esportives

La setmana del 3 al 7 d’abril, es va dur a terme a la nostra escola la Jornada Esportiva amb activitats com xerrades de Salut o a càrrec de diferents esportistes Catalans, roda d’esports al Pavelló (handbol, futbol i bàsquet), gimncana saludable i per finalitzar…1h… Llegeix més»

Diada de Sant Jordi

El passat divendres 21 d’abril, la nostra escola va celebrar la diada de Sant Jordi! Pel matí, es va dur a terme una actuació a càrrec dels mestres de l’escola, anomenada un Sant Jordi Inesperat, i per la tarda tant petits com grans van participar… Llegeix més»

Cursa Escola Ignasi Melé i Farré

Per segon any consecutiu s’ha dut a terme la cursa escolar a càrrec dels alumnes de 6è on tots els nens i nenes de l’escola, tant els petits com els grans han pogut participar-hi. Els diners recaptats seran destinats a les colònies dels alumnes de… Llegeix més»

The magician and the clown

El passat 8 de febrer els alumnes de Primària van assistir a veure un especatacle en anglès a càrrec de la companyia Dream Makers i en el qual van ser partíceps de trucs de màgia increíbles i d’escenes divertides i tot….en anglès!
Aquí podeu veure unes… Llegeix més»

Xocolatada Carnavalera!

El divendres 24, degut al mal temps es va suspendre la rua de Carnaval, en la qual els nens i nenes de l’escola, sortien pels carrers de Tossa per lluir les disfresses que amb tant d’esforç havien fet a l’escola. Per tal de fer la… Llegeix més»

Nova Web

Benvinguts a la nova web de l’escola Ignasi Melé i Farré. Esperem que d’ara en endavant, pogueu trobar tota la informació necessària del funcionament de l’escola.

The Fonix 2017

Aquest any, la nostra escola torna a participar en el concurs interescolar d’anglès de Catalunya amb dos nous aspirants tant de 5è com de 6è. Aquests són en Miquel Samada de 6è B i en Ze Liu de 5è B. Felicitats! Aquest proper dissabte 25 tindrà… Llegeix més»

Visca el Dijous Gras!

Avui, dia 23 de febrer la nostra escola ha anat al càmping Can Martí a celebrar el Dijous Gras on durant el matí els alumnes ens han representat el conte de la Vella Quaresma, hem jugat i hem esmorzat.