CICLE SUPERIOR SORTIDA DE TARDOR

Cinquè i sisè vam anar d’excursió a St. Llorenç de Munt i l’Obac. Vam fer una ruta per la història. Ens vam traslladar als segles XIII i XIV per entendre la situació històrica que va propiciar els bandolers fins els segles XVI i XVII. Vam entendre els motius pels quals es situaven a llocs com els de la nostra excursió i, també, vam aprendre la llegenda del bandoler Capablanca. A través d’unes representacions vam poder explicar què feia en Capablanca, d’on va sortir el seu sobrenom i les seves aventures i desventures amoroses.  


CICLE INICIAL A LA GRANJA “CAN SALA”

Avui hem passat el dia a “Can Sala” a Montornès del Vallés!
Ens han ensenyat com diferenciar tortugues depenent de la seva alimentació, si tenen línia groga a l’ull o vermella, hi ha d’aigua i de terra. Hem passejat en carro tirat de cavall per visitat la resta d’animals de la granja com les ovelles, la zebra, l’emú, els porquets, els cérvols….

[IMATGES]

 

 

CELEBREM LES FESTES DE LA TARDOR

Tal com diu la cançó la tardor ja ha arribat és el temps de les castanyes i com sempre a Sant Feliu, abans de les castanyes ens arriba la Festa de Tardor amb tota la màgia que tant agrada a petits i grans.

A l’escola ho hem celebrat tot i aquí us deixem una petita mostra perquè veieu que bé ens ho passem….

IMATGES