Bon estiu!

Un cop acabat el curs 2020-2021 el claustre de la ZER Baix Priorat us desitja que passeu un bon estiu i unes profitoses vacances. Volem agrair a tota la comunicat educativa la feina i l’esforç emprats durant aquest curs que va començar amb moltes incerteses i… Llegeix més»

Activitat familiar

Aquest curs no hem pogut transportar les nostres maletes familiars per les cases, però per tal de seguir impulsant la lectura compartida amb les famílies, vam repensar l’activitat, anomenant-la “Activitat familiar” i canviant-li el format. Cada setmana un/a alumne/a de cadascun dels nivells (de P3… Llegeix més»

Sortida Mines Bellmunt del Priorat

El passat dia 4 de juny, vam fer una sortida a les mines de Bellmunt del Priorat on ens vam retrobar amb tot l’alumnat de la ZER i tots els/les mestres.
Enguany hem treballat el projecte Natura i, aquest darrer trimestre, hem explorat el regne mineral.… Llegeix més»

Sant Jordi 2021

La Zer Baix Priorat ha realitzat diferents activitats per a celebrar la diada de Sant Jordi.

  • Lectura en veu alta
  • Decàleg d’animació a la lectura.
  • Escriptura cal·ligràfica.
  • Sortida a la parada de roses i llibres.
  • Elaboració d’una rosa de Sant Jordi.
  • Cançons.

ESCOLA EL SARRAÍ, BELLMUNT DEL PRIORAT
ESCOLA… Llegeix més»

La ràdio a l’escola

Un curs més, la Zer Baix Priorat participa a l’activitat de la ràdio a l’escola enregistrant el programa que porta per títol Natura. Serà emès per ràdio Falset 107.6FM el dia 27 de maig a les 15.30h i a les 20h de la tarda i… Llegeix més»

Bon estiu!

El claustre de la ZER Baix Priorat us desitja un feliç estiu i unes bones vacances! Al setembre, l’escola tornarà a obrir les seves portes amb noves idees, noves propostes i noves il·lusions.