CICLISME, SENDERISME I MOLTS DE SALTS A 3R D’ESO

El passat dilluns 18 d’octubre, els alumnes de 3er d’ESO van realitzar una sortida lúdico-esportiva. Es van dividir en dos grups, un de senderisme i un de ciclisme.
Un cop dividits, els alumnes van anar al Salting. Allà van realitzar diferents activitats acrobàtiques. Saltar, encara que no ho sembli, és un dels esports… Llegeix més»

JOCS MULTICULTURALS A LES PLACES DE SALT

El passat curs acadèmic el grup de 1r d’ESO va elaborar un projecte dintre del grup impulsor sobre jocs multiculturals amb la col·laboració del ‘Juguem’ de Salt.

En breus, les ruletes ja estaran disponibles per poder jugar a diferents places de Salt.

Volem donar les gràcies a ‘Juguem’ de Salt per fer aquest projecte possible.

Us animem a participar-hi.

 

ENTREGA OFICIAL DE L’INFORME “L’ACCESSIBILITAT DELS ITINERARIS SEGURS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT MOTRIU I VISUAL” A L’AJUNTAMENT DE SALT.

El passat 14 de setembre es va fer entrega a l’Ajuntament de Salt de l’informe elaborat dins el marc del projecte de servei comunitari “Fent un SALT cap als CARRERS INCLUSIUS: -Accessibilitat als itineraris segurs-”. L’informe realitzat per l’alumnat de 3r d’ESO, del curs 2020-21,… Llegeix més»

COLÒNIES D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA

Dotze alumnes de primer cicle han marxat de colònies d’immersió lingüística en anglès del 28/06 al 2/07 a l’alberg de la xarxa pública Xanascat de Planoles. Aquesta activitat forma part del Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional i està cofinançada pel Fons Social Europeu 2014-2020.