RENOVACIONS AL CONSELL ESCOLAR

Donem la benvinguda al consell escolar a la Nora Montes de segon d’ESO, l’Àlex Galván de tercer d’ESO i el Jan Sarkar de quart d’ESO. Representaran l’alumnat en aquest òrgan decisori fins el proper procés electoral. Moltes gràcies per vostre compromís!

EL NAIXEMENT DE LA CERÀMICA

L’aparició de l’excedent agrícola deixa temps lliure a molts homes i dones que s’especialitzaran en diferents tasques o oficis. Aquest fet unit a la necessitat de recipients d’emmagatzematge per guardar els aliments sobrants (excedent) o com a estris domèstics, portarà al naixement de la ceràmica.
La… Llegeix més»

FELICITACIÓ A L’ALUMNAT DISTINGIT A LES PAU 2021

Ens complau fer-vos saber que els següents alumnes del centre han obtingut en la fase general de les PAU una nota igual o superior a 9 punts:

  • Jun Shan BUJONES UMBERT
  • Helena GRÀCIA GARCIA
  • Abril MARTÍN TOMÁS
  • Clàudia RAMÍREZ MARCELLÁN
  • Íria SALLENT FERNÁNDEZ
  • Manel TORRENT i UCEDA

Per aquest motiu han merescut… Llegeix més»

GRADUACIÓ DE 2n DE BATXILLERAT

El passat 28 de maig vam celebrar la graduació de la promoció 2015-2021. L’acte va estar dirigit per la directora del centre que va otorgar una orla a cadascú del estudiants. A continuació, representants de l’alumnat van compartir amb el públic unes paraules d’agraïment al… Llegeix més»

SORTIDA A L’EMPORDÀ

El passat 14 de juny l’alumnat de primer d’ESO va realitzar una sortida a l’Empordà en el marc del crèdit de síntesi. Pel matí, durant una agradable passejada pel parc dels Aiguamolls, van entrar en contacte amb la flora i la fauna de la mà… Llegeix més»

PINZELLADES D’ART

“Pinzellades d’Art” és l’últim projecte que ha estat treballant a visual i plàstica l’alumnat de tercer d’ESO. A partir de l’anàlisi d’un quadre han investigat sobre el pintor, els artistes contemporanis, l’època, les característiques del moviment artístic,… Finalment els hem demanat que posessin en joc… Llegeix més»

ESPORTS AQUÀTICS AMB 3r ESO

L’alumnat de tercer d’ESO va gaudir  d’una intensa jornada esportiva al club de vela Mataró. Durant la sortida, l’alumnat  va practicar esports d’aigua com el Kayak, pàdel surf i big pàdel, així com d’altres a la sorra de la platja com volei,… Llegeix més»