Esquiada 2n i 3r d’ESO

El Departament d’Educació Física ha organitzat una esquiada per als alumnes de 2n i 3r d’ESO, que es realitzarà a Andorra els dies 20, 21 i 22 de desembre de 2021. L’esquiada tindrà un preu d’entre 230 i 250 €, que inclou desplaçament, allotjament, àpats,… Llegeix més»

Eleccions al Consell Escolar

El proper dimarts dia 2 de novembre de 2021 s’inicia el procés per renovar una part dels membres del Consell Escolar del centre, que és el màxim òrgan de participació de la comunitat educativa.
Les eleccions al Consell Escolar es duen a terme cada dos anys.… Llegeix més»

Reunions d’inici de curs

Els dimarts 28 de setembre (1r i 3r d’ESO) i 5 d’octubre (2n i 4t d’ESO) tindran lloc les habituals reunions d’inici de curs. En aquestes trobades, les famílies i els equips de tutors i tutores de grup i individuals es presenten i es donen… Llegeix més»

Informacions inici de curs 2021-22

Benvolgudes famílies,
A continuació trobareu les indicacions per a l’inici d’aquest nou curs 2021-22.
Agraïm per endavant la vostra col·laboració per, entre tots, fer que l’Institut de Gurb continuï sent un centre segur i acollidor per tothom.

 
Dates i horaris
Les classes començaran el proper dilluns dia 13 de… Llegeix més»

Convalidacions

Benvolgudes famílies,
Us recordem que a l’apartat de convalidacions d’aquesta pàgina web trobareu tota la informació relativa a les convalidacions de matèries de l’ESO per a l’alumnat que cursa estudis de música o dansa en un conservatori, en un centre professional o en una escola… Llegeix més»

Iniciem el nou curs 2021-22

Avui ha començat el nou curs 2021-22. Un any més, comptem amb un gran equip de professionals. Donem la benvinguda al professorat que s’incorpora al centre aquest any i agraïm la implicació de tot l’equip en les tasques de preparació del nou curs que avui… Llegeix més»

Carta dels Consellers d’Educació i Salut

Benvolgudes famílies,
A continuació, podeu llegir l’escrit en relació a l’inici de curs que els consellers d’Educació i Salut, els honorables Sr. Josep Gonzàlez-Cambray i Sr. Josep Maria Argimon, adrecen a les famílies dels centres educatius.
Carta
Cordialment,
Equip directiu

Bones vacances!

L’Institut de Gurb romandrà tancat per vacances del 31 de juliol al 31 d’agost.
Alumnat, professorat, PAS, famílies i tota la comunitat educativa, aprofitem per agrair-vos l’esforç que heu fet al llarg d’aquest curs. Hem tornat a demostrar que junts, som imparables!
Fins al setembre! Molt bones… Llegeix més»

Activitats extraescolars curs 2021-22

Benvolgudes famílies,
L’Institut de Gurb ofereix 5 activitats extraescolars per al proper curs 2021-22: escalada, robòtica, teatre, pàdel i idiomes. Trobareu tota la informació i els enllaços per fer la inscripció a l’apartat d’activitats extraescolars d’aquesta pàgina web.
Bon estiu!

 
 

Viatge de 4t d’ESO a Cantàbria

Aquest curs 2020-21 hem pogut recuperar el viatge de final d’etapa a Cantàbria que el curs passat, malauradament, no es va poder realitzar a causa de la COVID-19. Organitzar el viatge no era un repte fàcil, però el centre, i especialment l’equip docent de 4t… Llegeix més»