CURS 2021-2022

   

Com ens comuniquem?

L’alumnat dels cicles formatius de Turisme i de Direcció de Sala han realitzat un taller de comunicació amb l’experta Annabel Lemétais. Aquest taller l’hem realitzat en el marc del mòdul de Projecte i ens ha servit per reflexionar al voltant del complex tema de la comunicació humana. Gràcies,  Annabel!

 

 

Visites guiades a la Torre Mossèn Homs

Si voleu conèixer un edifici únic a Terrassa pels seus cents d’anys d’història i pels seus usos acadèmics actuals, veniu a visitar-nos! Les visites guiades que us oferim també són úniques, perquè les han preparades el nostre alumnat del cicle formatiu de Guies. Apunteu-vos a les dues últimes visites de l’any, que es faran els dies 20 de novembre i 18 de desembre. Per a més informació i reserves, consulteu aquí.

Sessions informatives Erasmus+ 21-22

Les xerrades informatives sobre el programa Erasmus+ 21-22 s’adrecen a tot l’alumnat de segon curs dels cicles formatius de l’institut. Es realitzaran el proper dimarts 19 d’octubre a la Biblioteca de l’institut. A les 16.00 hores per a l’alumnat de Grau Superior i a les 17.00 hores per a l’alumnat de Grau Mig. Apunteu-vos a fer un Erasmus+!

 

Un estiu d’Erasmus+ per Europa

Aquest estiu 10 estudiants dels nostres cicles formatius d’hoteleria i de turisme han estat fent pràctiques laborals a diferents països d’Europa, gaudint així d’una oportunitat única per conèixer altres cultures i guanyar en experiència formativa. Macedònia, Itàlia i França han estat els països triats en aquesta convocatòria d’Erasmus+ i tot ha anat molt bé!

La Nit dels Nous Professionals

Hem assistit a La Nit dels Nous Professionals, on es donen premis als millors projectes i treballs de síntesi.

La Paula Blanco, del cicle formatiu de grau mitjà Cuina i Gastronomia, ha guanyat el primer premi en la categoría al projecte més innovador, amb el seu treball “La línia del temps”.

L’Adrià Basora, del cicle formatiu de grau superior Direcció de cuina, ha guanyat el segon premi en la categoría millor viabilitat empresarial, amb el seu projecte “La taverna de l’espuma”.

Han recollit els premis amb la seva tutora Mónica Berrocal.

Moltes felicitats als premiats!

CÒLONIES 1r i 2n ESO

Durant aquesta setmana l’alumnat de 1r i 2n ESO marxen de Colònies a casa Collell a Girona i al càmping de Caldes de Montbui respectivament. Allà gaudiran durant dos dies d`un munt d`activitats ben engrescadores. Clicant podreu veure les diferents activitats de cada nivell.

Feu clic sobre el curs que voleu veure.

JA TENIM GUANYADOR AGENDA ESCOLAR

Ja tenim el guanyador del concurs per l’agenda escolar del curs vinent. El jurat ho ha tingut difícil però, ha estat molt emocionat amb el gran nombre de propostes rebudes i amb la qualitat d’aquestes. I des d’aquí volem felicitar a tot l’alumnat per la seva participació! Enhorabona a tothom per la bona feina!

El primer premi és per  Aarón Lopato de 4t d’ESO B.

Per al segon premi hi han tres guanyadors:

  • Chaima El Allam 4t A
  • Brenda Campillo 4t B
  • Ismael Rouaz 4t C

 

 

Irache Torres campiona d’Espanya de natació adaptada

La nostra alumna, Irache Torres de 1r d’ESO B s’ha proclamat campiona d’Espanya de natació adaptada. Des de l’institut volem donar-li l’enhorabona, és per aixó, que ahir dijous el director del centre va anar a felicitar-la per la seva victòria.

Moltes felicitats!!!!!

II Mostra d’Audiovisuals “La Mola”

El dimecres es va celebrar la II Mostra d’Audiovisuals “La Mola”. Aquest acte és el fruit del treball conjunt entre les escoles de Primària Sant Llorenç del Munt i Joan XXIII, i el nostre Institut. I està emmarcat dins la Coordinació d’Audiovisuals proposada pel CRP que s’està fent des de fa tres cursos.

Es va fer telemàticament i es van connectar en directe les 4 classes de 3r d’ESO i els grups de 5è de Primària de les escoles. Es van presentar curtsmetratges, reportatges fotogràfics, vídeos en format tik tok, entrevistes…en definitiva una interessant varietat de propostes audiovisuals.

Van conduir la Mostra noies i nois dels tres centres, i representants dels equips directius van felicitar l’alumnat i els van encoratjar a seguir treballant plegats en aquest projecte en els propers cursos.

Malgrat les limitacions d’aquest curs tan diferent ahir es va viure una experiència positiva i molt enriquidora.

Tenim la millor coca, nyam!

La Montse Expósito, alumna del CFGM de Pastisseria,  ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria novell del concurs Les millors coques de Sant Joan que ha organitzat l’agència gastronòmica Sr y Sra Cake amb el suport dels diferents Gremis de Flequers de Catalunya. Podeu consultar aquí la web del concurs. Felicitats a la Montse pel seu esforç i saber fer!