Setmana Internacional de l’Espai

El divendres dia 15 d’octubre, l’alumnat de 4t ESO va utilitzar el context d’exoplanetes i l’univers per seguir els passos del mètode científic. I es va acabar la unitat utilitzant el temps de lectura per celebrar la Setmana Internacional de l’Espai: www.worldspaceweek.org  🚀🚀

 

10 ANYS D’HISTÒRIA DE L’INSTITUT EN 10 IMATGES…

Imatge del curs 2011/12

Comencem amb iniciatives diverses de celebració dels 10 anys de vida del nostre institut. Una d’elles serà publicar al llarg dels 10 mesos del curs 2021/22, 10 imatges sobre la història del nostre centre, una imatge per cada curs.

Així, en aquest mes de setembre publiquem la primera fotografia que correspon al curs 2011/12 amb la representació del claustre de professors, amb només 7 docents. Ells/es són els primers professors i professores que va tenir l’institut! Només dues persones continuen al nostre centre: l’Anna Malonda i l’Ana Colomina. La resta, alguns estan ja jubilats i d’altres continuen treballant a altres centres.

RECONEIXEMENT A LES MILLORS NOTES ACCÉS A LA UNIVERSITAT I PREMIS MIQUEL SEGURA A TREBALLS DE RECERCA

El passat dimecres 22 de setembre es va celebrar l’acte de reconeixement a les millors notes d’accés a la universitat i els premis Miquel Segura als millors treballs de recerca. Aques acte se celebra cada any organitzat per l’Ajuntament de Rubí.

Volem aprofitar per donar l’enhorabona als nostres alumnes: Jordi Guerrero, Sergi Melero i Víctor Patilla per aquests bons resultats!

Com ja es va destacar en la cerimònia, actes com aquests volen reconèixer l’esforç i dedicació dels alumnes de Rubí durant els seus estudis de batxillerat i les proves PAU. Encara amb més valor per haver afrontat aquest període en plena pandèmia COVID!

Per part de l’Institut Torrent dels Alous, van estar presents els alumnes Jordi Guerrero, Víctor Patilla i les seves famílies respectives, així com la directora del centre, Teresa Pardo.

 

REUNIONS AMB LES FAMÍLIES

S’apropen els dies de trobada amb les famílies. Us passem el calendari:

  • Dilluns 4 octubre2n ESO
  • Dimarts 5 octubre1r, 3r i 4t ESO
  • Dimecres 6 octubreBatxillerat

Totes les reunions tindran lloc a les 17:30h i seran per videoconferència. Els tutors i tutores dels vostres fills/es us enviaran una carta informativa on s’inclourà el link per accedir a la reunió telemàtica.

En aquesta trobada coneixereu el tutor/a del grup, us donarem informació bàsica de funcionament del nostre centre i també podreu aprofitar per plantejar qualsevol dubte que tingueu. Us hi esperem!

 

(Imatge d’Alexandra Koch en Pixabay)

INICIEM EL CURS 2021/22 AL TORRENT DELS ALOUS

El personal docent i PAS us volem donar la benvinguda i desitjar un bon inici de curs a l’Institut Torrent dels Alous. Un curs, 2021/22, que és molt especial perquè celebrem el 10è aniversari! Què ràpid han passat els anys i quants canvis hem viscut: l’inici el primer any a l’Escola 25 de Setembre perquè no teníem espai propi, passant pels nostres anys als mòduls prefabricats, fins aconseguir les nostres instal·lacions definitives. Un primer curs 2011/12 que comptava només amb 60 alumnes, per arribar, al cap d’aquests 10 anys, als més de 700 alumnes que serem aquest curs! Hem crescut molt ràpidament, però sempre lleials al nostre lema, LA QUALITAT LA FAN LES PERSONES, intentant ser un centre proper a l’alumnat. En aquests anys, ens hem hagut d’enfrontar a situacions diverses, potser la més incerta que hem hagut de viure ha estat la pandèmia COVID-19. Tota la comunitat educativa ens hem hagut d’enfrontar a les adversitats, però també hem gaudit del molts bons moments, alhora aprenent i educant-nos en el sentit més ple de la paraula.

Només ens queda donar les gràcies als/a les alumnes, a les famílies i als professionals que han format part d’aquesta gran família al llarg d’aquests anys, 10 ANYS PLENS D’IL·LUSIONS!

Us deixem aquest parell d’imatges de benvinguda dels més de 70 professionals que treballem al centre aquest any, en el 10è aniversari del Torrent dels Alous. BON INICI DE CURS 2021/22!

La Direcció