SORTIDA DE CONVIVÈNCIA AL CASTELL D’ESCORNALBOU (1r i 2n d’ESO)

Els dies 18 i 20 d’octubre i durant tot un matí, em fet dos grups: uns primer han fet jocs de convivència (joc de la corda, mocador, jocs de mímica, d’ordenar-se per diferents conceptes, d’endevinar personatges,…) els altres han fet una ruta pels voltants del castell amb unes monitores del projecte FEDER de la diputació de Tarragona que els hi han estat explicant la història de l’entorn.

CANVIS AL CALENDARI ESCOLAR

Donat que la festa local de Misericòrdia, 25 de setembre, cau en dia no lectiu (i segons el que esmenta l’apartat 3.2. de l’ordre  EDU/119/2021, de 28 de maig, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2021-2022), podem disposar d’un dia més de lliure elecció i les direccions dels instituts de Reus han arribat a l’acord consensuat que el dia festiu sigui el dilluns 11 d’octubre.

Aquest nou dia de festa ha estat aprovat pel Consell Escolar del centre reunit el dia 4 d’octubre.

 

ACTE INAUGURAL curs 2021-2022

La Directora i el Claustre del Professorat de l’Institut Salvador Vilaseca ens complau a convidar-vos a l’acte inaugural del curs acadèmic 2021-2022, que tindrà lloc el dimarts 28 de setembre, a un quart de dues del migdia i de manera telemàtica. Enllaç: meet.google.com/jru-wgvj-ift

Aquest acte, amb el títol “A FLOR DE PELL, TOCAR EN TEMPS DE COVID”, anirà a carrec de JOSÉ LÓPEZ, professor, futbolista i invident.