Fòrum‌ ‌Virtual‌ ‌d’Escoles‌ ‌Verdes‌ ‌13‌ ‌maig‌ ‌de‌ ‌2021‌ ‌

 
El‌ ‌passat‌ ‌13‌ ‌de‌ ‌maig‌ ‌els‌ ‌delegats‌ ‌verds‌ ‌juntament‌ ‌amb‌ ‌un‌ ‌grup‌ ‌d’alumnes‌ ‌de‌ ‌1r‌ ‌d’ESO‌ ‌D‌ van‌ ‌participar‌ ‌representant‌ ‌al‌ ‌nostre‌ ‌centre‌ ‌en‌ ‌el‌ ‌Fòrum‌ ‌Virtual‌ ‌d’Escoles‌ ‌Verdes.‌ ‌
Després‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌presentació‌ ‌dels‌ ‌participants‌ ‌de‌ ‌cada‌ ‌centre,‌ ‌ les‌ ‌assessores‌ ‌del‌ ‌programa‌ ‌van‌ ‌exposar‌ ‌una‌… Llegeix més»

Presentacions Endavant! 3r trimestre

Divendres passat vam fer les presentacions amb el grup Endavant. Com en trimestres anteriors, la presentació va ser per mitjà d’una videotrucada amb la resta d’instituts del Vendrell i treballadors de l’Ajuntament.
L’evolució de l’alumnat és molt destacable, els hem vist més tranquils, segurs i amb molt bona informació que… Llegeix més»

ECLIPSI PARCIAL DE SOL 10 JUNY DE 2021

Aquest matí hem tingut l’oportunitat d’observar un esdeveniment astronòmic excepcional com és un eclipsi solar parcial des de l’Institut Mediterrània del Vendrell.
Des del Departament Científic-Tecnològic del nostre centre hem preparat una activitat d’observació en condicions de seguretat atès que no es pot fer una observació… Llegeix més»

El projecte “Per a la diversitat cultural” elaborat per estudiants de 1r de Bat del Mediterrània guanyen el segon premi al concurs Joves amb Idees

Donia Ouhatta, Nicole Rios, Luisa Mayer i Marina Muriel són guardonades amb el segon premi del concurs Joves amb Idees, organitzat per l’Eina de l’Ajuntament del Vendrell, amb el Projecte per a la Diversitat Cultural. Les joves del nostre centre, cursen 1r de batxillerat i… Llegeix més»

Programació amb SNAP

Com a feina per acomiadar el tercer trimestre a l’optativa de 4t d’informàtica, el grup 3 hem editat un vídeo amb les tasques que hem treballat de programació amb l’SNAP. Es tracta d’un sistema de programació per blocs molt intuïtiu, que hem treballat de forma autònoma.… Llegeix més»

Aula del bosc

Fa uns mesos  els nois i noies del Motiva’t han portat a terme un projecte que feia temps que ens rondava pel cap. Han estat força temps treballant i sembla que han obtingut un bon resultat.
L’AULA DEL BOSC és una iniciativa feta i portada a… Llegeix més»