Jubilació de Ricard Calvo

El 8 d’octubre de 2021 ha estat el darrer dia de treball per jubilació de Ricard Calvo, professor d’Economia. Esperem que gaudeixis d’aquesta nova etapa que inicies i et desitgem molta felicitat.

Places vacants extraordinàries a CFM

L’oferta prevista per al procediment de preinscripció ordina​ri no cobreix la demanda i, per tant, resten moltes sol·licituds sense plaça assignada, així que el Departament d’Educació fa un ampliació extraordinària de places, per donar resposta a l’itinerari formatiu dels joves i a les necessitats del teixit productiu del país.​… Llegeix més»

Places vacants per a Cicles Formatius

Un cop finalitzat el procés de matrícula ordinària i gestió de la llista d’espera el nombre de vacants per a Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior és el següent:

  • CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ
    • CFM 1601 Cures auxiliars d’infermeria + CFM SC10 Atenció a… Llegeix més»

Jubilació de Jordi Escuder i Viqui Salvador

El pròxim 31 d’agost de 2021 serà el darrer dia de treball per jubilació de Jordi Escuder, professor de Filosofia; i de Viqui Salvador, professora de Llengua catalana i literatura. Esperem que gaudiu d’aquesta nova etapa que inicieu i us desitgem molta felicitat.

Com retornar ecoBOOKS a IDDINK? juny 2021

Al llarg d’aquests dies, tot l’alumnat anirà rebent els albarans de recollida dels ecoBOOKS adquirits a IDDINK a l’inici d’aquest curs escolar 2020-2021, amb tota la informació que cal per tal de realitzar correctament el seu retorn. La recollida dels ecoBOOKS es farà el 28… Llegeix més»