@laboratoridelletres

Avui la Laia Fàbregas, escriptora i codirectora del @laboratoridelletres, ha visitat els alumnes de 4t d’ESO que realitzen el projecte #innovacióeducativa del #programaRCS. Escriure i publicar un conte de relats és un gran repte per a l’alumnat. Seguiran al peu de la lletra les recomanacions que els has donat, Laia. Gràcies per haver compartit amb nosaltres la passió per les lletres i la creativitat.
#competènciesglobals

Els alumnes de 4t d’ESO visiten el MMACA

Els alumnes de 4t d’ESO que formen part del projecte de recerca, creació i servei “Prohibit no tocar” de l’àmbit cientificotecnològic ha visitat el Museu de les Matemàtiques de Catalunya.
Ens ha rebut en Sergi Belmonte i ha traslladat a l’alumnat la seva passió per les matemàtiques.

Final de curs de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han celebrat la festa de final de curs gaudint de diverses activitats, una d’elles ha estat compartir uns moments fantàstics amb un cavall i uns ponis.
Sense oblidar la batalla de globus d’aigua i el partit de futbol. Bones vacances!

Tenim la paraula

Aquesta setmana s’ha fet públic el veredicte del concurs Jo tinc la paraula, organitzat pel Departament d’Educació, i dos grups del nostre centre han quedat finalistes. Són la Jana D, la Maroua E i en Guerau C de 2n ESO C; i la Paula S i la Clàudia M de 1r de Batxillerat. De tots ells la youtuber i presentadora de l’acte, Laura Grau, en va destacar que “vocalitzen millor que ella”.
Els felicitem per la gran tasca feta no només d’ells sinó de tots els alumnes del centre que hi han participat.