Educació en diversitat i igualtat

L’equip de professors del centre realitza una sessió de formació en “Educació en diversitat i igualtat” impartida per l’associació Chrysallis amb l’objectiu de tenir més recursos per atendre l’alumnat transgènere.

Prohibit no tocar

Els alumnes de 4t ESO que fan el projecte “prohibit no tocar” amb col.laboració amb el museu de les matemàtiques de Catalunya han tingut la reunió de seguiment amb els responsables del #programaRCS.
Gràcies per les aportacions fetes.
És engrescador saber que anem progressant i que us hagi agradat el que està fent l’alumnat. Acabarem d’ajustar els prototips en base a les propostes de millora realitzades. Ha estat una sessió molt profitosa.
#projectesRCS #competènciesglobals #innovacióeducativa

Mediterráneo

Els alumnes de 4t d’ESO han anat al cine a veure la pel·lícula, Mediterraneo dins el marc de l’assignatura de Cultura i Valors, on es treballa la importància de respectar i defensar els drets humans enfront de les desigualtats, les injustícies socials i el racisme.

@laboratoridelletres

Avui la Laia Fàbregas, escriptora i codirectora del @laboratoridelletres, ha visitat els alumnes de 4t d’ESO que realitzen el projecte #innovacióeducativa del #programaRCS. Escriure i publicar un conte de relats és un gran repte per a l’alumnat. Seguiran al peu de la lletra les recomanacions que els has donat, Laia. Gràcies per haver compartit amb nosaltres la passió per les lletres i la creativitat.
#competènciesglobals

Els alumnes de 4t d’ESO visiten el MMACA

Els alumnes de 4t d’ESO que formen part del projecte de recerca, creació i servei “Prohibit no tocar” de l’àmbit cientificotecnològic ha visitat el Museu de les Matemàtiques de Catalunya.
Ens ha rebut en Sergi Belmonte i ha traslladat a l’alumnat la seva passió per les matemàtiques.

Final de curs de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han celebrat la festa de final de curs gaudint de diverses activitats, una d’elles ha estat compartir uns moments fantàstics amb un cavall i uns ponis.
Sense oblidar la batalla de globus d’aigua i el partit de futbol. Bones vacances!