Inici Servei FP d’Assessorament i Reconeixement acadèmic de l’experiència laboral


Iniciem el servei d’assesssorament i reconeixement a l’Institut Cirviànum.
Aquest servei té per objectiu definir i orientar un itinerari formatiu i professional de la persona interessada per aconseguir-ne millorar la qualificació. Compta amb l’atenció personalitzada d’experts de la família professional escollida.
Durant el procés d’assessorament, que… Llegeix més»

ARRENCA EL PROJECTE ÒPERA AL LICEU

La setmana passada, el professorat de l’Institut implicat en el projecte al Liceu “El monstre al laberint” va assistir a les sessions de formació per preparar la feina amb l’alumnat. Aquest any, en què hi participem per primer cop, hi actuarà l’alumnat de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat que fa arts escèniques. És també un projecte de centre, que girarà al voltant de la immigració. Al Liceu, l’alumnat treballarà amb professionals de l’escena (directors, actors, músics, cantants, etc.), seguint un pla de formació que començarà al setembre i acabarà amb l’estrena de l’espectacle el mes de març del 2022 al Liceu. Arranquem d’aquesta manera el primer curs del Batxillerat artístic al Cirviànum. Estem segurs que serà un projecte transformador.

 

Premi al Millor Treball de Recerca “El Cabrerès” 2021. Musicament, de Duna Costa Puigví

Dos treballs es reparteixen el Premi al Millor Treball de Recerca “El Cabrerès” 2021.Els dos treballs guanyadors són: La sostenibilitat en el món del boví de llet, de Lluc Solé i Casals (de l’Esquirol i alumne de La Salle Manlleu) i Musicament, de Duna Costa Puigví (de Sant Pere de Torelló i alumna de l’Institut Cirviànum de Torelló). Moltes felicitats Duna!… Llegeix més»