Sortida de física i química de 4t C ESO

Els alumnes de 4t C ESO han anat a Girona a fer un Taller de reaccions químiques al Caixafòrum i després han fet un itinerari químic pels carrers de Girona.

Sortida Borrassà 2n ESO

Els alumnes de 2n ESO C, E i F han realitzat la seva primera sortida del curs 21-22, organitzada des de tutoria. Han pogut gaudir d’una bona companyia i de la naturalesa i, fins i tot, s’han divertit fent jocs a l’aire lliure. 

Sortida Borrassà 2n ESO

Els alumnes de 2n ESO A, B i D han realitzat la seva primera sortida del curs 21-22, organitzada des de tutoria. Han pogut gaudir d’una bona companyia i de la naturalesa i, fins i tot, s’han divertit fent jocs a l’aire lliure. 

Sortida Vilabertran 1r ESO

Els alumnes de 1r d’ESO A, B i D han fet una caminada des de l’institut fins a Vilabertran. Es tracta de la primera sortida que fan a l’ESO, una excursió, organitzada des de tutoria, molt interessant per treballar les dinàmiques de grup i conèixer-se entre companys en un ambient totalment diferent. 

Acte commemoratiu dels 75 anys dels Cursos d’Arqueologia d’Empúries

El passat 10 d’octubre L’Escola d’Hostaleria de Figueres, de l’Institut Olivar Gran, va elaborar i servir un aperitiu per celebrar els 75 anys dels Cursos d’Arqueologia d’Empúries.

Els alumnes van poder veure un gran servei i preparació per la millora dels seus estudis.