“Transformem el valor dels aliments: Innovació en el circuit alimentari ecològic”

Projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS)

DESOS Opció Solidària i l’Institut Montjuïc implementen conjuntament  el projecte, que es desenvolupa dins de la materia de Ciències Socials, Geografia i Història, i que comporta la formació i la investigació de l’alumnat, el servei a la societat i la sensibilització a la comunitat educativa.

Els i les alumnes van participar el 18 de maig a la Jornada Barcelona Educa per a la Justícia Global.

  • Imatges i vídeos:

http://desos.santboi.net/desos-montjuic-claus-dexit-jornada/

http://desos.santboi.net/lins-montjuic-culmina-el-projecte-daps-amb-una-jornada-de-cloenda/

http://serveiseducatius.xtec.cat/sants-montjuic/portada/acte-de-cloenda-del-servei-comunitari-de-linstitut-montjuic/

http://beteve.cat/linstitut-montjuic-sensibilitza-sobre-lalimentacio-ecologica/

Més fotos

El projecte d’ApS a l’INS Montjuïc va finalitzar amb l’acte de cloenda a l’institut però encara faltava una darrera activitat. Els productes creats per l’alumnat durant la fase de servei ja han arribat al restaurant Cal Campà, la fruiteria i verduleria ecològica Capità Enciam i l’herboristeria i dietètica Estrella de Betlem.

Les noies i nois de 3r d’ESO van elaborar cartells, xapes i punts de llibre i després de posar punt final a la iniciativa hem entregat les creacions als establiments que vam visitar durant la sortida al barri. Els productes formen part de la campanya de sensibilització sobre la introducció de les minves en l’agricultura ecològica impulsada per l’alumnat.

http://desos.santboi.net/servei-alumnat-arriba-al-barri/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>