Reunió famílies 1r ESO curs 21/22

Benvolgudes famílies,
Recordeu  que demà, dimarts 29 de juny a les 19h, celebrarem la primera reunió informativa del curs vinent, 1r ESO curs 21/22.
La trobada serà telemàtica (Reunió informativa famílies 1r d’ESO 21/22
Dimarts, 29 de de juny · 19:00-20:30
Informació per unir-se a una reunió de Google Meet
Enllaç de la videotrucada: https://meet.google.com/bod-gipv-czv

Projecte “Camí a l’Everest” 1r ESO

En el projecte “Camí a l’Everest” els/les alumnes de 1r ESO, es converteixen en membres d’una expedició a l’Everest i hauran de lluitar per aconseguir fer cim a la muntanya més alta del món! Al llarg de la ruta trobaran diferents camps d’alçada que contenen… Llegeix més»

SOL·LICITUDS DELS SERVEIS DE TRANSPORT I/O MENJADOR ESCOLAR – CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies,
Us informem que des de l’1 de juny fins al 22 de juny de 2021 hi ha el termini ordinari d’inscripcions als serveis de transport i/o menjador escolar per al curs 2021-2022.
Disposeu de tota la informació als apartats de transport i menjador escolar del web del Consell Comarcal, a través de l’enllaç següent: https://view.genial.ly/60a209657f621f0d08cffb43
La tramitació de les sol·licituds s’haurà de fer de manera telemàtica i, excepcionalment, de manera presencial a l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre del Consell Comarcal (amb cita prèvia).
Salutacions

AJUTS ECONÒMICS INDIVIDUALS DE MENJADOR ESCOLAR – CURS 2021-2022

Us informem que el Consell Comarcal del Baix Empordà ha publicat les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió d’ajuts econòmics individuals de menjador escolar per a l’alumnat escolaritzat a la comarca per al curs 2021-2022.  Trobareu tota la informació al web del Consell Comarcal a través de l’enllaç següent: https://www.baixemporda.cat/ca/carta-de-serveis/ensenyament/ajuts-economics/ajuts-menjador/
Com veureu a les bases de la convocatòria, l’escola no és un punt per a la presentació de les sol·licituds.
S’informarà a totes les famílies usuàries del servei de menjador escolar a través d’SMS
Per a consultes, l’horari d’atenció telefònica de l’Àrea d’Ensenyament és de dimarts a divendres, de les 9 a les 14 h. Telèfon i persones de contacte: 972 64 55 59 – Cristina Pagès i Ana Linares. O bé a través del correu electrònic ajutsmenjador@baixemporda.cat.
Els dilluns no hi ha atenció al públic.
Salutacions

Feliç Sant Jordi!!

Al centre ja ho tenim preparat per celebrar un Sant Jordi  diferent, però no per això, menys especial: paradetes de llibres, cartells, poemes visuals, exposició de cites literàries, concurs de relats i de dibuix…
Bona Diada a tothom!!
 
Llegeix més»

Servei Telefònic i telemàtic de suport familiar

Des del programa Sigues Tu, programa on el nostre centre està inscrit, engeguen una prova pilot d’ara fins al mes de juny.
Es tracta d’un servei d’atenció telefònica i telemàtica a les famílies per ajudar a resoldre dubtes, pors i angoixes que, com a pares i mares podem tenir. Conflictes que no sabem com resoldre, límits que ens costa posar, converses que ens resulten incòmodes de tenir, etc.
Una professional llicenciada en psicopedagogia podrà donar-vos suport en la resolució i gestió d’aquests conflictes diaris, acompanyant-vos en l’educació dels vostres fills i filles. L’horari d’atenció és de dilluns a dijous de 15h a 17h fins al mes de juny.

Vaga estudiants 08/03

Benvolgudes famílies d’alumnes,
Us informem que els representants d’alumnes dels grups de 3r i 4t d’ESO, ens han fet arribar un escrit per demanar-nos autorització per poder secundar la  vaga  d’estudiants del proper 8 de març, convocada per Sindicat d’Estudiants. Segons el nostre NOFC, aquesta  vaga  ha estat comunicada… Llegeix més»