Avui ja podem dir que hem superat un altre curs diferent. Hem compartit molts moments especials, hem aconseguit sobreposar-nos a les circumstàncies. Tots plegats hem treballat en la mateixa direcció. Famílies, alumnes i escola hem demostrat que podem superar-ho tot. I com no podia… Llegeix més»

 

Torna a ser Sant Jordi, una de les festes que més ens agrada. Durant tota la setmana hem estat fent diverses activitats entorn d’aquesta diada: punts de llibre, roses, corones, dracs… Tot ho hem fet en un ambient medieval amb cavallers, banderes i fins i… Llegeix més»

Dia de la Dona


Per celebrar el Dia de la DONA tots els cursos han pogut gaudir amb la literatura, l’art, la pedagogia, la ciència, l’esport, l’activisme, el medi ambient, la música.. de moltes dones que han estat i són el motor de la nostra societat.

Castanyada i Halloween

 

A l’escola estem amb ganes de festa!!  Els petits celebrant la Castanyada, ballant  disfressats de castanyers i castanyeres i els grans celebrant Halloween !! Ball, contes de por, ambientant l’escola…..  Aquesta és la primera festa de l’escola i en vindran més. Aquest curs seran diferents, en grups bombolla, mascareta, distància….però res, res ens traurà les ganes de somriure i compartir moments junts. Bona Castanyada en família.

Això rutlla!

Això rutlla! Això funciona! Això és mèrit de tots i totes!
Famílies, moltes gràcies per ajudar-nos a fer de l’escola l’espai que sempre hem volgut. Gràcies per la vostra ajuda i per fer d’aquesta nova normalitat una experiència enriquidora. Gràcies per agilitzar les entrades i les… Llegeix més»