Eleccions al Consell Escolar 2021

El consell escolar del centre és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director o directora, professorat, famílies, personal d’administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc.

Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys. Pel que respecta als representants de les famílies a l’escola, aquest any s’ha de renovar dos membres. Podeu presentar les vostres candidatures a partir del dia 2 de novembre, moment en el que s’inicia el procés, amb el corresponent document, que haureu d’entregar a la direcció del centre.

Calendari del procés electoral

  • Inici del procés: a partir del dia 2 de novembre de 2021
  • Constitució de les meses electorals: abans del dia 11 de novembre de 2021
  • Votacions: entre els dies 22 i 26 de novembre de 2021, ambdós inclosos
  • Constitució del consell escolar i presa de possessió dels seus membres: no més tard del dia 20 de desembre de 2021

P3_Ja tenim nom!

Aquesta setmana a P3 hem decidit quin serà el nom de la nostra classe. Quina emoció!!
Després d’escoltar les propostes de cada infant, hem escollit 3 opcions (ocells, cucs i papallones).

I el resultat ha estat… Empat!
Som la classe dels Cucs i les Papallones.

La resta… Llegeix més»

Primers dies a P3

Començar P3 és tot una aventura i un repte per a tots i totes: infants, famílies, mestres i tota l’escola. Són uns dies molt intensos on els nens i les nenes han fet una gran procés. Només podem FELICITAR-VOS!

Ja hem pogut gaudir de dos setmanes plenes de vivències, rialles, colors, cançons, contes, jocs, sorra i també, perquè no dir-ho, alguna llàgrima…. Però molt acompanyada i abraçada.🤗😍

Han estrenat aula nova, on ja han pogut participar de diferents propostes educatives.

Aquí teniu un GRAN recull d’imatges d’aquests primers dies.