REUNIONS VIRTUALS INICI DE CURS

Aquí teniu les dates de les reunions virtuals d’inici de curs (els enllaços a les videoconferències de Google Meet els teniu al document en format pdf que us hem enviat per correu).

Recordeu que si hi accediu des del compte de correu dels vostres fills i filles amb domini escolamarianao.es no us caldrà demanar permís per a accedir-hi i us hi connectareu directament.

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL CURS 2021-2022

Us donem la benvinguda al nou curs escolar! A continuació us deixem tots els documents i informació d’interès perquè l’inici de curs vagi d’allò més bé:

PLA D’ACTUACIÓ 2021-2022

COMUNICAT INICI DE CURS

MATERIAL INICI DE CURS P3

MATERIAL INICI DE CURS P4 I P5

MATERIAL INICI DE CURS PRIMÀRIA (De 1r A 6è)

El primer dia de curs us farem arribar en paper les declaracions responsables i una autorització que haureu de retornar signades:

DECLARACIÓ RESPONSABLE EDUCACIÓ INFANTIL

DECLARACIÓ RESPONSABLE EDUCACIÓ PRIMÀRIA

AUTORITZACIÓ EXCURSIONS I DECISIONS EN CAS D’URGÈNCIA

Aquí us deixem l’autorització de sortida i recollida (que també li podreu demanar en paper al tutor o tutora del vostre fill o filla) i un model d’autorització de subministrament de medicaments per si en algun moment del curs cal que el vostre fill o filla prengui medicació en horari lectiu (haurà d’anar acompanyada de la recepta o prescripció mèdica):

AUTORITZACIÓ SORTIDA I RECOLLIDA

MODEL AUTORITZACIÓ SUBMINISTRAMENT MEDICAMENTS

 

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS INICI DE CURS 2021-2022

Us informem que hem elaborat el pla d’actuació i d’organització del centre per al curs 2021-2022, seguint les instruccions actuals del Departament d’Educació i de Salut en el marc de la pandèmia.

Abans de començar el curs us informarem dels horaris i accessos per a les entrades i sortides i de les normes de seguretat i higiene.

Us avancem alguns aspectes d’interès per a l’inici del curs vinent:

  • Dilluns 13 de setembre començarà el nou curs escolar 2021-2022.
  • Els infants de P3 faran una adaptació progressiva al centre.
  • Els/les alumnes d’Educació Infantil accediran a l’escola per les portes situades al Passeig de les Mimoses. Als nens i nenes que comencen P4 i P5 els/les estaran esperant les tutores del curs passat o persones referents. Ara per ara, si tenen germans/es a Primària no hi podran accedir per aquesta porta i tampoc no hi podran sortir.
  • L’alumnat d’Educació Primària accedirà al centre per la porta del carrer Xiprers. Els infants que cursaran 1r entraran i sortiran per la porta de Primària des del primer dia.
  • Els infants nous hauran de venir a secretaria o direcció acompanyats per un únic familiar i els acompanyarem a les seves aules.
  • Les famílies que vulguin fer ús del servei de menjador des del primer dia hauran de comunicar-ho al tutor/a corresponent mitjançant una nota escrita i informar a la coordinadora del servei de menjador mitjançant trucada telefònica o Whatsapp al número de telèfon 697158612.
  • A començament de curs us farem arribar una circular amb aspectes d’interès per a l’organització i el funcionament del centre i un plec d’autoritzacions.

Esperem que gaudiu de l’estiu!

RECOMANACIONS D’ESTIU I LLIBRES DE TEXT CURS 2021-2022

Aquí teniu les llistes de llibres de text de primària per al curs vinent:

1r                                     4t

2n                                   

3r                                     

Aquí us deixem un document amb recomanacions per a l’estiu:

     

Una forta abraçada i… a gaudir de l’estiu!