Vocabulari d’anglès

A anglès estem practicant el vocabulari de la unit 1 de diverses maneres. El nostre objectiu és aprendren’s totes les noves paraules per tal de poder passar els nostres blocs de vocabulari al sobre verd!

Tenir les paraules al sobre vermell vol dir que encara no me les sé🥲, i tenir-les al verd vol dir que ja estic “ready” per utilitzar-les en qualsevol context 🥰.

Racons de la tardor

Els infants de 1r realitzem dos dies a la setmana sessions de racons on treballem els àmbits de llengua i matemàtiques. Aquesta vegada hem aprofitat la temàtica de la tardor per treballar aspectes com la lectura, ús del classdojo com entorn virtual d’aprenentatge, memòria, raonament lògic, escriptura de paraules, atenció visual, la introducció a l’operació de la suma

Aquí us deixem unes imatges on veureu exemples d’algunes de les activitats que realitzem.

 

Benvinguts/des a 1r!

Els infants de 1r han tingut uns primers 15 dies molt intensos! Han conegut nous i noves companys/es, noves formes de treballar, rutines diferents, noves aules i mestres, noves matèries… però sempre amb un somriure i  gaudint alhora que treballaven i aprenien!

Encara els queden moltes més coses per descobrir en aquesta nova etapa que just ara comencen, però segur que amb esforç i amb les ganes i il·lusió que li posen a tot el que fan aconseguiran tot el que es proposin!

Aquí us deixem un recull d’imatges d’algunes activitats i dinàmiques que han realitzat durant aquestes dues primeres setmanes. Esperem que us agradin!

Bon inici de curs 2021-2022

 Comencem un nou curs 2021-2022 amb molta il·lusió, totes les ganes, projectes nous i emocionants … Ens retrobem el dia 13 de setembre.. Us hi esperem.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Break out: Recuperem les nostres notes!

El passat divendres els infants de la classe Waldi i les Mascotes Olímpiques de 4t vam resoldre un cas de robatori a la nostra escola!

Un lladre desconegut i misteriós ens va robar les nostres notes. Un inspector policial ens va enviar tota la documentació i informació que tenia sobre el cas. Tot semblava una missió impossible… però treballant en equip, sent més intel·ligents que ell i amb molta imaginació vam poder resoldre totes les proves que ens va deixar.

Finalment vam poder identificar-lo, recuperar les nostres notes i endur-nos un merescut premi!

Aquí teniu unes imatges de la nostra aventura!

 

TALLER OPTOMETRISTA 3 i 4

Els infants de 3r han acabat els 4 tallers d’optometria gràcies al programa #POEFA (Projecte amb Oportunitats d’Èxit Educatiu a Favor de l’Alumnat).
En aquestes últimes sessions han continuat treballant diferents activitats per entrenar la vista, i d’aquesta manera, poder llegir d’una manera més ràpida i… Llegeix més»

SCRATCH CHALLENGE ADVENTURE 2021

El passat dimarts dia 9, vam participar en el SCRATCH CHALLENCE ADVENTURE 2021. Ens van proposar un repte que consistia en fer que el nostre personatge, utilitzant uns sensors, fes un circuit i al arribar al final, aconseguís una clau que obria una de les dues capses que hi havia, si obries la correcta, guanyaves i si escollies la incorrecta, tornaves a començar.

Va ser increible i mai ho oblidarem!

Podeu veure al mapa tots els centres participants, així com tots els nostres treballs en aquesta pàgina.

Jornada Scratch Challenge Adventure 8 de juny de 2021

A.P.