Millorem el pati de l’escola

Gràcies a la subvenció rebuda per part de l’Ajuntament de Girona del projecte “Activa el teu pati”, podem anar millorant les nostres instal·lacions i fer del pati un lloc més acollidor i crear ambients lúdics i d’aprenentatge.

Avui us volem ensenyar quina és l’actuació que es realitzarà amb la subvenció rebuda el curs 20-21. Poc a poc, anirem donant vida i color a les parets de l’escola.

Moltes gràcies a l’Ajuntament per ajudar-nos a millorar el pati de l’escola!

Benvinguts al curs 2021-2022!!

Bona tarda famílies de l’escola Font de la Pólvora!!! Com esteu?

Esperem que hàgiu gaudit de les vacances, i carregat molt les piles!!!

Aquest curs que comença avui, arriba amb moltes novetats, il·lusions i ganes de continuar aprenent!

Començarem per presentar-vos al claustre de mestres del curs 21-22.

 

Tv Font i Setmana Artística

Bon dia!!!

Per acabar aquest curs, us deixem el TV Font del curs 20-21 que tracta sobre el projecte LLUM, el qual es va dividir en una Setmana Artística i una altra de treball d’aula. També podreu veure el vídeo fet per Temporada Alta, on s’explica què vam fer durant la setmana i parlant diferents persones com la Pilar (directora de l’escola), en Jandro (Temporada Alta) o l’Èlia (Fundació Catalunya la Pedrera). Esperem que us agradin!!

 

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu!!! Descanseu i gaudiu de la família i els amics!! Ens veiem al setembre!!

Dia del Poble Gitano 2021

Avui hem celebrat el dia del Poble Gitano! Hem fet un munt de coses! Primer hem buscat informació sobre gitanos i gitanes il·lustres com poden ser Camarón, Lola Flores, Charles Chaplin, Elvis Presley… segur que no sabíeu que algun d’aquests tenia descendència gitana??

Després hem fet un marc de foto amb la fotografia que ens hem fet al photocall, i per acabar hem jugat a jocs tradicionals!

 

Quin dia més divertit!

 

Feliç dia del Poble Gitano a tothom!!!