PER ENTRAR A LA PLATAFORMA PER PODER TREBALLAR AL PORTAL EIX, CLIQUEU A LA PART SUPERIOR DRETA D’AQUESTA PANTALLA ON HI POSA PORTAL EIX.

PER CONSULTAR INFORMACIÓ DE L’ESCOLA I VEURE FOTOGRAFIES DELS GRUPS-CLASSE CLIQUEU A LA PART SUPERIOR DRETA D’AQUESTA PANTALLA ON HI POSA MENÚ.

 

FOTOS FESTA FINAL CURS 20/21

El passat dia 22 de juny vam celebrar la festa d’acomiadament dels nens i nenes de 6è. Va ser un acte intern on van poder entrar les famílies d’aquests alumnes.
Us deixem unes fotos d’aquell dia tan emocionant.
Concept of education, hands of… Llegeix més»

VISITA DEL DIRECTOR GENERAL DE CENTRE PÚBLICS

El passat dimarts dia 8 de juny el director general de centres públics, Jean Marc Segarra, va mantenir una reunió al centre amb tota la comunitat educativa: Direcció, AMPA, Ajuntament, representat Consell Escolar, mares representants jornada continuada i mares representants institut-escola a Sant Jaume.
La trobada… Llegeix més»

ÚLTIMA REUNIÓ DE DELEGATS-DIRECCIÓ

Aquesta darrera setmana d’escola s’ha portat a terme la última reunió de delegats i direcció per tal de valorar el curs escolar i començar a fer propostes pel curs vinent.
Des de Direcció volem agrair la implicació de tots els/les delegats i delegades del curs 20-21. La… Llegeix més»

Cloenda Setmana de la Ciència

Avui al mati hem tingut la sort de gaudir d’un espectacle de ciència còmica de la mà de CLOWNTÍFICS. Durant més d’una hora aquesta parella de científics ens han fet alguns experiments científics barrejats amb humor que han fet que tan els i les alumnes com els docents gaudirem d’allò més.

Aquí teniu algunes de les fotos i dels vídeos de l’espectacle d’aquest matí.

IMATGES SANT JORDI-21

Ha estat un Sant Jordi diferent, però estem contents d’haver-lo pogut celebrar a l’escola.
Els alumnes de 6è han venut roses. Gran col.laboració de les famílies, s’han venut totes i els nens i nenes han estat molt contents.
Hem fet unes manualitats precioses.
L’AMPA, les cuineres i l’empresa… Llegeix més»

La nostra biblioteca

Aprofitant Sant Jordi, dia de la rosa i del llibre, us volem informar que la biblioteca de l’escola ha reiniciat el servei de préstec.
Els nens i nenes de l’escola trobaven a faltar aquesta estona de visita  a la biblioteca i de poder escollir un llibre… Llegeix més»

FESTIVAL VIRTUAL SANT JORDI 21

Aquest tenim una celebració diferent del dia de Sant Jordi, però, per sort, podem celebrar-ho a l’escola envoltats dels nostres companys i de les nostres companyes.

Tot seguit podeu veure el vídeo de les cançons del festival d’aquest curs i alguna sorpresa més que us hem preparat.

Bona diada de Sant Jordi a tothom!!

 

VISITA PROJECTE MATES MOVIMENT

El passat dilluns dia 22 de febrer van visitar la nostra escola mestres de la ZER Atzavara (escoles d’Alió, Nulles, Bràfim i Vilabella) juntament amb el seu inspector.
La visita va constar de tres parts:

  1. Presentació de la nostra escola i del nostre projecte educatiu. Informació dels… Llegeix més»

PROVES CANGUR 2021

Els alumnes de cicle superior han participat a les proves cangur.
Les proves Cangur (altrament dites International Mathematical Kangaroo o bé Kangourou sans Frontières) és un concurs preuniversitari de matemàtiques que s’organitza en més de 30 països, amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el… Llegeix més»

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Els mesos de febrer i març han estat plens de lectura a la nostra escola.
Tots els alumnes de 4t, 5è i 6è han participat en el certamen de lectura en veu alta que organitza la fundació Enciclopèdia. S’ha fet un primer concurs a l’aula on… Llegeix més»