Sortida al Delta del Llobregat

El passat 20 d’octubre, l’alumnat de 5è A, B i C vam anar al Delta del Llobregat aprofitant que estem treballant el projecte del relleu.
Des de les espècies vegetals autòctones a les invasores, passant per la observació directa de les aus que ara migren cap… Llegeix més»

2nA visita la Biblioteca

Aquest matí la classe de 2n A ha visitat la biblioteca de Castelldefels. Hem estat una hora coneixent els diferents espais i recursos de la mà de la Sílvia Nebot. Com sempre una estona molt agradable i enriquidora que ens permet tenir més consciència del… Llegeix més»

ESPAIS DE DIÀLEG

Taules de diàleg per anar avançant en la Transformació Educativa amb la col.laboració de tot l’equip de docents.
Després de recollir les reflexions individuals per mitjà d’un formulari, en equips de cicle hem compartit les nostres reflexions en funció d’aquestes 4 preguntes plantejades des del programa… Llegeix més»

Can Rigol a Begues

Aquesta setmana l’alumnat de P5 hem pogut tenir un contacte amb els animals de la granja de Can Rigol a Begues. Ha estat una sortida interessant com a tancament del projecte del bosc treballat al llarg d’aquest curs. Hem après com i on viuen els… Llegeix més»

Visita a l’Ajuntament de Krizevci

Ahir Maria, Andreu i representants de l’escola Vladimir Nazor vam ser rebuts per l’alcalde de Krizevci Mario Rajin
i pel regidor d’Educació. Durant una estona van poder parlar envers l’educació, la robòtica i el projecte Erasmus+
 

 

Erasmus+ Presentació STEAM

Sortim de l’Escola per anar a les oficines de la editorial de llibres educatius més important del país  SKOLSKA KJIGA a Zagreb, ens han convidat a la presentació d’un robot fabricat a Croàcia anomenat STEMI Una proposta força interessant amb una proposta metodològica ben pensada… Llegeix més»

Visita Zraca Sunca Kindergarden

Avui hem visitat Zraca Sunca Kindergarden ens ha agradat molt el seu projecte centrat amb les relacions humanes i el respecte al medi ambient. 
Hem pogut xerrar amb la directora Terezija Horvat ens ha explicat tant el seu projecte educatiu com la vinculació del seu centre… Llegeix més»

Erasmus+ Maria i Andreu viatgen a Croàcia

La Maria Palomina i l’Andreu Pons han marxat d’Erasmus a Zagreb, Croàcia a visitar l’escola XXXX  per tal de veure com treballen la robòtica i programació.
La visita es centrarà en veure com fan servir micro:bit, Mbot i en l’anàlisi dels dos sistemes educatius.
Esperem que vinguin… Llegeix més»

Erasmus+ Coneixem l’Escola Vladimir Nazor

Avui jornada de treball intens, on ens hem reunit amb el director de l’escola Igor Brkic i la responsable de projectes Andrea Katanovic.
També hem pogut conèixer al coordinador TAC de l’escola i hem començat a conèixer el seu sistema de treball i l’organització tecnològica del… Llegeix més»

Taller Piskel a 2n

 

Els i les alumnes de 2n hem pogut gaudir d’un taller STEAM amb el programa Piskel. Durant dues hores les educadores ens han explicat el Pixel Art amb el programa Piskel, i amb els ordinadors que han portat i per parelles, els nens i… Llegeix més»