Comptador de visites

                                                                                                           PLA ACTUACIÓ 2021-2022
contador de visitas

COMENÇA L’ACTIVITAT DE ROBÒTICA

Avui divendres i fins a mitjans de novembre, tot l’alumnat d’EI5 fins a 6è, farà dins de l’horari lectiu 4 sessions de robòtica educativa a càrrec de l’empresa Mecacentre de Palafrugell.
La programació i la Robòtica Educativa a l’aula construeix un canal d’aprenentatge transversal per al… Llegeix més»

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BEGUR

El Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava se celebra del 7 al 12 d’octubre amb projeccions de cinema i activitats a diferents racons del municipi.
Volem agrair un any més a l’organització del festival, la invitació a la sessió de cinema d’avui al matí… Llegeix més»

XERRADA “INTERNET SEGURA” a 6è

Avui dijous 7 d’octubre, a la tarda, un representant de la Comissaria de Mossos d’Esquadra de La Bisbal ha portat a terme una interessant xerrada adreçada als alumnes de 6è per parlar dels perills que es poden trobar a internet i ,especialment, a les xarxes… Llegeix més»

22-6-2021 CLOENDA DEL CURS 2020-2021

El curs 2020-2021 va finalitzar el dia 22 de juny i ho vam celebrar amb diferents activitats a l’escola i al Parc de l’Arbreda.
A primera hora, tot l’alumnat de l’escola va poder visualitzar els vídeos dels balls que els diferents grups d’educació infantil i primària… Llegeix més»

XERRADA SOBRE SEXUALITAT A 6è

Avui dijous 17 de juny, la psicòloga Montse Romero Morillo ha desenvolupat un taller de sexualitat amb els alumnes de sisè a l’escola. L’activitat ha estat molt interessant i ha agradat molt als nens i les nenes de sisè. Volem agrair a l’Ampa la subvenció… Llegeix més»

RECORDATORI – SOL·LICITUDS DELS SERVEIS DE TRANSPORT I/O MENJADOR ESCOLAR – CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies,
Tal i com us vam informar per TokApp, Us recordem que des de l’1 de juny fins al 22 de juny de 2021 hi ha el termini ordinari d’inscripcions als serveis de transport i/o menjador escolar per al curs 2021-2022.
Disposeu de tota la informació als apartats de transport i menjador escolar del web del Consell Comarcal, a través de… Llegeix més»

REFORMA DEL PATI

Un cop acabat aquest curs, començaran les obres per canviar totalment la zona del pati d’educació infantil i també per a efectuar millores a altres zones del pati de l’escola.
El dia 21 de febrer de 2018 es va reunir per primer cop la Comissió del… Llegeix més»