LA NOSTRA ESCOLA

CLICA  LA IMATGE PER VEURE EL TOUR VIRTUAL I INFORMACIÓ DE L’ESCOLA

Campanya de recollida de taps “Destapa un somriure”

Aquest curs tenim una nova companya a P3 que ens ha demanat col·laboració en un petit gest quotidià: en lloc de reciclar els taps de plàstic al contenidor groc, els recollirem a l’escola i els donarem una nova utilitat. Els diners recaptats permetran pagar teràpies de rehabilitació que ara per ara no estan cobertes per la Seguretat Social.
Els vostres infants poden portar taps de plàstic a l’escola i deixar-los en els cubells assenyalats amb aquesta finalitat. Nosaltres els farem arribar a la família.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Dilluns 11 d’octubre, dia de lliure disposició


A l’empara del que disposa l’Ordre EDU/119/2021, de 28 de maig, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2021-2022 (DOGC núm. 8423, de 02.06.2021), us volem recordar que el proper dilluns 11 d’octubre no hi haurà classe, en haver-se escollit com a dia de lliure disposició.

Informació activitats extraescolars

Informació activitats extraescolars.

Termini per inscriure’s: 29 de setembre de 2021. Cal ser soci de l’AMPA.


Cal tenir en compte que davant la situació epidemiològica que estem vivint totes aquestes activitats poden patir modificacions per canvis  en normativa Covid-19 del Procicat ( Departament Salut i Educació) en activitats que es realitzen dins un espai tancat.

 

A data d’avui estem esperant que ens arribi la darrera normativa sobre activitats extraescolars, sortides i estades que esperem pugui acabar d’aclarir alguns aspectes  ( si es podran barrejar diferents grups escolars….) abans no s’iniciïn aquestes activitats al mes d’octubre.

 

Informació famílies extraescolars: FULL INFORMATIU CURS 2021-2022 (1)
Declaració responsable en pdf per enviar a cardonaevents: Full inscripció extraescolars (1)
Declaració responsable en word: ampa_extraescolars_declaració responsable
Si necessiteu el document imprès, el podeu demanar a l’escola.

Ajut per material escolar. Ajuntament de Cardona

Fins dimecres 20 d’octubre de 2021 podeu presentar la sol·licitud d’ajut per material escolar, quotes de reutilització de llibres, quota de l’AMPA i llibres escolars del curs 2021/2022, de l’Ajuntament de Cardona.
Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina de Serveis Socials (Centre Cívic ubicat a la Fira de Baix, planta -1) en horari de 8.30 a 13.30 h, de dilluns a divendres, o a través del correu electrònic serveissocials@cardona.cat
L’ajut màxim per alumne i curs és de 70 €. Només hi poden optar les famílies empadronades al municipi de Cardona (sempre hi quan portin un mínim de 6 mesos empadronats al municipi) amb fills o filles que estiguin cursant des de P3 fins a 4t d’ESO, en qualsevol centre educatiu del municipi.
Us adjuntem la convocatòria de les subvencions i la sol·licitud amb la documentació que cal aportar. Si teniu qualsevol dubte o aclariment, us podeu adreçar a Serveis Socials al 93 869 21 47 o serveissocials@cardona.cat

Sol·licitud en PDF: SOL·LICITUDS CONVOCATÒRIA AJUTS MATERIAL ESCOLAR I LLIBRES’21

Sol·licitud en word: SOL·LICITUDS CONVOCATÒRIA AJUTS MATERIAL ESCOLAR I LLIBRES’21

Convocatòria: 02 CONVOCATÒRIA SUBVENCIÓ ADQUISICIÓ LLIBRES I MAT. ESCOLAR 2021

Inici de curs a 3r

Les nenes i els nens de 3r hem començat el curs amb molta energia!

Aquests primers dies hem estat fent algunes dinàmiques de coneixença que ens han ajudat a saber coses que no sabíem dels companys i companyes i a cohesionar-nos. Hem arribat a la conclusió que SOM UN GRAN EQUIP i estem llestos per emprendre la nova aventura que ens espera a tercer.

Molt bon inici de curs a tothom!

https://www.instagram.com/p/CT5RBidI0Jt/?utm_source=ig_web_copy_link

Inici de repartiment de fruita per esmorzar: 15 de setembre

Dimecres 15 de setembre, primer dia del curs, comencem el repartiment de fruites i verdures  a l’escola, seguint el Pla de Consum de la Fruita a les escoles, que  és una iniciativa de la Unió Europea que consisteix en distribuir fruita fresca i/o verdura a les escoles que hi participem. Durant el curs, una setmana de cada mes (3 o 4 dies/setmana), es reparteix a tots els alumnes del centre, per esmorzar, fruita i/o verdura seleccionada en funció de l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat (més informació a: https://agora.xtec.cat/ceip-mdpatrocini-cardona/fruita-a-lescola/)

Us adjuntem la graella amb el repartiment de fruites que es farà a TOT L’ALUMNAT de l’escola (ed.infantil i ed.primària), a l’hora d’ESMORZAR,  la propera setmana. Recomanem que els alumnes portin un petit esmorzar complementari per si hi hagués algun problema en rebre la fruita dimecres, en motiu de la Festa Major.

DIES FRUITES
Dimecres 15 Pera  (180 grs/alumne)
Dijous 16 Plàtan (180 grs/alumne)
Divendres 17 Poma  (180 grs/alumne)

 

L’ordre de la fruita pot variar en funció de l’estat de maduració.

 

 

Equip docent curs 2021/2022

Us presentem l’equip docent del curs 2021/2022 i el correu de contacte dels tutors i tutores.
MESTRES D’EDUCACIÓ INFANTIL

Tutora P3

Teresa Arderiu Sabata
promocio2018@patrocini.cat

Tutora P4

Rosa M. Torrico Camps

promocio2017@patrocini.cat

Tutora P5

M.Alba Cortada Anglarill

promocio2016@patrocini.cat

Reforç EI –
Secretària

Anna Puig Comellas

Vetlladora

Anna Requena Arrabal

CICLE INICIAL

Tutora 1r –
Especialista… Llegeix més»