.

Seguint l’essència d’aquest nou curs, el claustre de Can Palmer us vol donar la benvinguda amb aquest cercle cromàtic.

Iniciem un nou projecte a través d’un programa d’innovació pedagògica, araArt.

L’art com a essència de centre i estímul per a millorar l’aprenentatge de l’alumnat.

Quin és l’objectiu? Fomentar i posar en valor projectes artístics que es realitzin a l’escola en col·laboració amb una entitat artística, en aquest cas l’ @ateneu_de_les_arts_

D’aquesta manera, promoure l’equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l’alumnat que participa.

Així que donem la benvinguda a l’art en el nostre centre d’aquesta manera tan original: Llum, color, creativitat i treball.


PLA D’ORGANITZACIÓ 21-22

FEM UN COLLAGE COM PICASSO

Els nens i nenes de segon hem après que Picasso era un mestre del collage i li encantava fer retrats amb aquesta tècnica. Nosaltres hem experimentat amb diferents materials i aquest és el resultat del nostre collage d’autorretrats.

INNOVAMAT !!

Innovamat!
Aquesta és la nova proposta matemàtica que la nostra escola ha volgut incorporar al dia a l’aula. Els infants de primer han sigut els primers valents/es que s’han endinsat dins d’aquest projecte on es treballen les matemàtiques de manera transversal i a partir de la… Llegeix més»

COMENCEM EL PROJECTE

Som la classe de nens i nenes de segon. Hem triat el nom de Pablo Picasso perquè ens agradaria saber més coses sobre ell. Ens interessa sobretot la seva evolució fins arribar al Cubisme. Per això hem començat investigant sobre la seva biografia, Aquí apareixen… Llegeix més»

ABECEDARIO

Los alumnos de 3r han comenzado a trabajar el contenido relacionado con el abecedario, de una forma lúdica y motivadora. Este contenido es el primer gran paso para, más adelante, aprender a leer, escribir o afianzarlos, de ahí su importancia. De esta manera los niños también podrán comunicarse mejor… Llegeix més»