BIMBOPIZZA

El divendres dia 11 de març, els alumnes de Cicle Mitjà de l’escola la Pineda, com activitat final del tema de la recepta vam fer una Bimbopizza.

Abans de començar… Pensàrem la recepta que volíem fer, després ens posàrem a cuinar i per acabar …. Ummm!!!! Que bona era!!!!!.

Si voleu xalar igual que nosaltres…aquí us deixem la recepta!!!

BIMBOPIZZA

Ingredients:
– 1 paquet de pa de motlle sense crosta.
– 1 pot de tomata fregida.
– 2 paquets de formatge a llesques.
– 3 llaunes de tonyina.
– 1 albergínia.
– 1 pot d’olives
– 1 paquet de formatge ratllat.
– Orenga
– 1 tomàquet o tomàquets xerrys
– 1 pebrot.
Estris:
– Plats.
– Ganivet.
– Cullera.
– Safata.
– Davantal.
Elaboració:
– Escalfa el forn a 150ºC .
– Renta i talla a trossets les verdures.
– Posa el pa de motlle a la safata.
– Amb ajuda de la cullera, unta el pa de motlle la tomata fregida.
– Reparteix el formatge a llesques per tot el pa.
– Posa tonyina en una meitat de la pizza.
– En l’altra meitat posa l’albergínia, el pebrot i la tomata.
– Reparteix les olives per tota la pizza.
– Escampa el formatge ratllat per la pizza.
– Posa una mica d’orenga.
– Enforna la pizza durant 10 minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>