MUNTANYA DE MONTSERRAT

Les escoles fan aroma de fi de curs i un fi de curs sense sortida no és ben bé final així que, per acomiadar aquest any escolar, els alumnes de CM i CS de la ZER hem fet una visita a la “moreneta”.

La muntanya de Montserrat és un lloc ple d’història. El Santuari-Monestir no és l’únic lloc que podràs visitar si allí hi vas. Podràs gaudir d’un entorn meravellós i fer un passeig força emocionant trobant moltes flors interessants i unes vistes espectaculars i si vols més calma i reflexió l’Escolania de Montserrat, ajudar-te podrà.

Nosaltres vam pujar al mirador  amb el funicular i us ho recomanem. Primer, estàvem espantats/des però després vam veure que no era per a tant. Després, una bona passejada vam fer per baixar i per mig d’un bosc els ocells vam escoltar. Per últim, Escolania i el museu d’ Egipte i Mesopotàmia vam visitar. Aquí us deixem un enllaç on podreu veure algunes de les instantànies del dia. Esperem que us agradin molt. 

https://drive.google.com/drive/folders/10boOAFq-xEFY1vJwe3-sSrJZIR4zscfj

 

1 comentari

  1. Montse

    Anar a Montserrat sempre és una bona idea, …és un lloc que té de tot: museu,natura,església,plaça…………i també hi ha un Club per les Montserrats………

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>