TREBALLEM EL RAP!

Els alumnes de Cicle Superior de la ZER Mestral han gaudit i aprés treballant un gènere musical que enganxa molt: el rap!

L’objectiu principal era fomentar la creativitat i la visió de que tothom pot expressar-se artísticament i pot gaudir de l’art.

Així, després de practicar amb uns exercicis per improvisar rimes a ritme de rap, van crear entre tota la classe una lletra per a una cançó rap.

A Lligallo van valorar que darrera de la lletra del rap sol haver un significat d’inconformisme, de crítica a les desigualtats i d’oportunitat per a tothom. 

A Campredó van decidir treballar la temàtica dels ODS (Objectius per al Desenvolupament Sostenible) per crear la seua cançó.

Involucrar-se en una composició musical propera és la millor manera de despertar l’interès i el respecte pel fet artístic i desenvolupar la creativitat i la imaginació.

Vols provar a ser raper o rapera? Entra als següents enllaços:

Exercici 1

Base 1 per improvisar amb les teues rimes

Base 2 per improvisar amb les teues rimes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>