ESTADA A LA GRANJA-ESCOLA DE JUNEDA

Els dies 30, 1 i 2 de desembre els nens i nenes de l’escola vam anar al camp d’aprenentatge de Les Obagues (Juneda). Tot i la pandèmia que estem vivint, vam poder fer la sortida amb tota normalitat i amb les precaucions que ens recomanen les autoritats: mascareta, distància i rentat de mans.

 

DILLUNS: SORTIDA AMB L’AUTOCAR. ESMORZAR, INSTAL·LACIÓ A LES HABITACIONS, DINAR I ACTIVITAT DE CONEIXEMENT DE PAISATGE I L’ENTORN, SOPAR I JOC DE NIT.

 

DIMARTS: ESMORZAR, ACTIVITAT DE FORN (FEM PA, EL BERENAR PER TOTS I TOTES I FIGURES DE PA), JOC LLIURE, DINAR, ACTIVITAT DE GRANJA (DONEM MENJAR A LES VAQUES, OVELLES, A LA PICOLINA, AL CAVALL, A LES GALLINES, A LES OQUES, ETC), JOC LLIURE, SOPAR I DISCOTECA!

DIMECRES: BENVINGUDA ALS NENS I NENES DE P3, ESMORZEM TOTS JUNTS, ACTIVITAT DE GRANJA (MUNYIM LES VAQUES I CONEIXEMENT DELS ALTRES ANIMALS), JOC LLIURE I DINAR DE COMIAT (MACARRONS, SALSITXA AMB PATATES FREGIDES I IOGURT DE LES OBAGUES).

 

EN RESUM, VAM VIURE UNA GRAN EXPERIÈNCIA I AL MATEIX TEMPS VAM APRENDRE MOLTES COSES DELS ANIMALS DE LA GRANJA!

Segur que REPETIREM!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>