CELEBREM LA CASTANYADA!

Com ja sabeu, enguany no hem pogut celebrar la Castanyada com ho soliem fer habitualment, però això no ha estat cap impediment per a festejar tal tradició!

Així doncs, tot i que la castanyera no va poder venir a visitar-nos, sí que ens va deixar una serie de pistes per a què l’ajudessim a resoldre un trencaclosques. Junt amb les alumnes de la llar d’infants, vem passar una bona estona pensant què ens volien dir aquelles pistes i trobant, cada vegada, una nova peça del trencaclosques que al final vem resoldre entre tots: era la castanyera!!

A més a més, vem fer una activitat conjunta amb les famílies, en la qual cadascuna havia de construir, conjuntament amb els seus fills, un animal amb fruits de tardor, els quals teniem exposats previament a l’aula.  Tots van ser molt originals. Passeu i veieu quins artistes que tenim entre nosaltres!

Per últiim, vàrem fer panelletes, sí, però aquesta vegada fent servir plastilina de colors, pasta alimenticia i llegums.

Esperem que us hagi agradat i us agraïm a tots la vostra participació. Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>