Graduació 2021!!!

Estimades Famílies de la ZER,

El dimarts 22 de juny de 2021, al llarg del mati, es va duu a terme la celebració de les graduacions als diferents centres de la ZER per acomiadar a tot l’alumnat de 6è de Primària.

En aquest acte, hem pogut gaudir de les actuacions dels diferents cursos i/o cicles que ens han ballat i/o cantat i això ens ha fet que no puguem deixar de moure el nostre cos. A continuació, us deixem una pinzellada perquè pugueu veure’n un tastet:

Va ser un acte on es va poder fer l’intercanvi de paraules, van aflorar els valors i els sentiments. A més, es va agrair la feina feta i se’ls hi va fer arribar el missatge de que sempre es poden sentir orgullosos de dir que pertanyen a la comunitat de la ZER Espernallac, la qual els ha acollit en els darrers anys i on han pogut creixer i aprendre a mesura que es feien grans.

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies per la col·laboració a les diferents AFA’s i Ajuntaments dels diferents municipis per haver-nos ajudat en el desenvolupament de la celebració.

Finalment, volem dir que malgrat ha estat un any complex, heu estat capaços de seguir endavant, per aquest motiu us encoratgem a seguir junts cap a la següent etapa.

Molta sort en el nou viatge cap a l’Institut!!!

Atentament,

Equip Docent de la ZER Espernallac!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>