Feliç jubilació, Mª Rosa!!!

Estimades Famílies de la ZER,

Totes les persones que formem part de l’equip de la ZER Espernallac volem acomiadar a la Mª Rosa, la secretària de l’Escola El Terrall.

La Mª Rosa fa un munt d’anys que ha estat a la ZER i ara ha de començar una nova etapa en la seva vida: es jubila.

Fa molts anys, vas sembrar una llavor que posaves amb molta il·lusió i vas iniciar un gran repte, el de ser MESTRA. Poc a poc, vas anar creixent i aprenent, passant per molts bons moments, altres que potser no tant, altres que potser ja s’han oblidat, però el que no tenim cap dubte és que posaves tot el teu esforç per a que els que tenies a la vora arribessin a grans acords. Ara aquella petita llavor ja s’ha convertit en un gran arbre formós i ben arrelat, el qual ha fet que deixessis tota mena d’experiències i vivències que mai més ningú no oblidarà. A més a més, de ben segur, que tot l’alumnat que has anat tenint al llarg dels cursos, no oblidarà tot allò que els hi has volgut transmetre i ensenyar. I ara pensaràs, i això s’acaba? Doncs, la resposta és en negatiu ja que com tot a la vida té cicles i ara et toca iniciar-ne un de nou, tot tenint present que mai deixaràs de tenir la teva vocació.

Mª Rosa, et volem fer arribar que ha estat un plaer enorme que hagis destinat tot el teu temps a fer créixer i construir la nostra ZER, però ara és llei de vida que contribueixis i pensis en el teus i la teva família. La nostra ZER, l’has convertit en un lloc alegre i amable, un lloc on has tractat amb les persones i els has transmès valors i sense mai deixar de tenir un somriure als llavis per tothom. Per aquest motiu, et volem dir que a nosaltres també ens deixes part de la teva llavor i et volem agrair la feina feta tot fent memòria que les portes de la ZER sempre les tindràs obertes per venir-nos a visitar!!!

Només, et volem dir que ha estat un enorme plaer compartir aquest camí amb tu, per això et volem deixar amb les últimes imatges del teu grup – classe perquè les puguis afegir a la teva memòria. Esperem que ho gaudissis i ho recordis per sempre.

Des d’aquestes línies, et volem desitjar molta sort en la nova etapa i tinguis present que et trobarem molt a faltar!!!

Finalment, dir-te en nom de tota la comunitat educativa, les AFA’s, les administracions locals, les famílies, l’equip docent, l’alumnat i el PAS et desitgem que tinguis una feliç jubilació!!!!

Fins aviat,

ZER Espernallac!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>