El projecte del poble

Les i els alumnes de l’escola Els Dòlmens de Capmany, des de l’àrea de medi, hem estat treballant un projecte sobre el nostre poble a través de grups internivells. Hem buscat i hem trobat informació sobre les restes de la muralla El Fort, les plantes i arbres, la fauna, la situació de les nostres famílies en un plànol, fonts, la riera, monuments megalítics, la situació geogràfica del municipi dins de la comarca, estudi de la població, història de l’escola, procés de l’oli i el vi, mots “Cal…” i “Can…”.
Hem treballat de valent per tal de realitzar una bona exposició i així, poder veure els treballs que hem realitzat durant tots aquests mesos.
És per tot això que el passat 21 de juny, vam realitzar la inauguració de la nostra exposició a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Capmany i va ser un èxit.

Moltes gràcies a tots i totes per col·laborar en aquest projecte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>