La Setmana dels Escape Rooms

Aquesta setmana us oferim una seleció de diferents Escape Rooms per jugar sols o en família per passar una bona estona. Ho aconseguireu??

  • HOGWARTS DIGITAL SCAPE ROOM

Un escape room temàtic en anglès que farà molt feliços els fans de Harry Potter. Us convertireu en estudiants que acaben d’entrar a l’escola de màgia de Hogwarts i començareu una aventura per sortir de la cambra on us han tancat. S’hi pot jugar individualment o en grup, tot i que els seus creadors diuen que el més divertit és competir amb amics.

  • HÀBITS SALUDABLES

L’Escape room dels hàbits saludables d’Educació Física.

Per poder aconseguir arribar fins al final i guanyar un premi necessitaràs resoldre algunes activitats.

Et recomano agafar un full de paper i un llapis per poder apuntar algunes coses i pistes importants.

⚠ Les pistes t’apareixeran en una finestreta, ves en compte de no tancar-la fins que no te l’hagis apuntat!

Si perdessis alguna de les pistes entre activitat i activitat recorda que pots tornar al nivell anterior utilitzant el menú que trobaràs a dalt d’aquesta pàgina.

T’hi animes? Endavant! segur que ho faràs genial!

  • COMPTE ENRERA AL MUSEU DE LA NOGUERA

 

Estem tan sorpresos com vosaltres.

Tots havíem assumit que molts serveis haurien de tancar durant setmanes degut a la crisi del Coronavirus. Els que ens dediquem al Patrimoni, els primers. Ens preocupava la conservació de les peces exposades, és cert, però poc ens esperàvem veure a través de les càmeres de seguretat dels museus com desapareixien alguns objectes. No ens ho podíem creure. La investigació de la policia va demostrar que les gravacions no estaven manipulades: simplement, els objectes desapareixien en un tancar i obrir d’ulls. Llavors, les imatges es van filtrar als mitjans de comunicació i les xarxes socials. Sí, estem tan sorpresos com vosaltres.

D’això ja en fa 3 dies, però hi ha una cosa que no hem sabut fins avui. Hem rebut un anònim que diu que hi ha explosius als fonaments de tots els museus del país. La policia ha comprovat la presència d’artefactes complexes en desenes de museus, però no donen a l’abast: l’anònim especificava que tenim 60 minuts per descobrir la clau per desactivar els explosius. Si no ho fem a temps, desapareixeran les pintures, les escultures, els documents, els materials arqueològics i cadascun dels objectes dels museus que parlen de la nostra Història. Imagineu per un segon que tot això desaparegués. No sabem si és pura coincidència o bé ho han fet amb tota la mala idea, però avui és el Dia Internacional dels Museus.

Heu estat seleccionats per ajudar-nos a trobar la clau, confiem molt en les vostres habilitats. L’anònim només donava una pista de partida: 41.875273, 1.108636.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>