English Day a Montgai

Cicle Mitjà (Scary Games)

Vam fer jocs relacionats amb Halloween. Vam fer grups amb les altres escoles que van vindre. Tots els jocs que vam fer eren en anglès. Vam jugar a un joc d’una senyoreta que agafava una lletra i nosaltres havíem de pensar paraules.

També hi havia una bomba que era una carbassa que es deia Manolita. Hi havia un altre joc on ens havíem de pintar la cara. L’Anna va preparar un joc on havíem d’agafar unes pomes que estaven dins l’aigua.

També hi havia el descans on podíem jugar al que volguéssim. Vam fer amics de les altres escoles i ens ho vam passar molt bé.

 

 

Cicle Superior (Bloody Gymkhana)

El divendres 19 d’octubre els alumnes de C.Superior de totes les escoles participants vam gaudir de la “Bloody Gymkhana” del “English Day”, on vam fer diferents proves relacionades amb el Halloween.

La “Bloody Gymkhana” constava de 6 proves i dos “breaks”,  les proves eren:

“Halloween party “,  “A scary story”,  “Halloween dictation”, “Dracula, skeleton, witch”, “Pass the bomb” i “Bobbing for apples”.

A cada prova ens donaven una paraula i al final de totes les proves obteníem una frase:

“We wish a Happy Halloween !!! “ I per anar d’una prova a l’altra, ens donaven una pista per trobar el lloc on es realitzava; així també vam poder conèixer el poble de Montgai.

Gràcies als professors que ens van organitzar i acompanyar amb tot això, vam passar una tarda molt divertida. Fins al proper “English day”.

TOTES LES FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>