EL TEATRE EL CASTELL ABANDONAT

Els nens de cicle superior de l’escola Pont Trencat de Santa Maria de Palautordera estem assajant un teatre a les hores de català.

L’obra de teatre la va escriure Adelaida Frías i la mestra, la Mireia, va comprar la obra per internet.

Surten personatges com la princesa vampir, les turistes , el cuiner, el guia etc…

EL castell abandonat, va d’unes turistes que arriben a un castell acompanyades del guia i allà coneixeran a la princesa vampir, una princesa molt especial…

També hi són convidats el cuiner, i el pastoret que li hem posat de nom Jepet.

Ja sabeu que les vampireses i els vampirs fan queixalades al coll oi? Doncs aquesta obra de teatre us a sorprendrà molt perquè a part de que és súper divertida, se surt totalment de la típica obra de teatre.

que fan un menjar, doncs la princesa vampir quan estan menjant el sopar mossega el coll a tots els invitats menys al pastoret que arriba després,doncs el pastoret porta un all i de repent tots surten corrents i fin de la història .

La nostra tutora, la Mireia, un cop vam llegir la obra i vam analitzar la semàntica i tot allò que no enteníem , ara ens ha fet practicar-ho a cada classe de català i estem molt agraïts,perquè ens ho passem d’allò més bé.

El teatre va bé per la memòria, per parlar amb confiança davant del públic, per millorar el ritme i l’entonació, pel llenguatge no verbal i perquè no, per passar una estona divertida. Totalment recomanable!

Gràcies Adelaida Frías ( autora de l’obra) i gràcies mestres per tenir la sort de gaudir mentre aprenem.