Les dinamitzadores fan un curs a Tarragona

Enguany cinc de les nostres dinamitzadores estan assistint al curs CIATE (curs d’iniciació a tècnics d’esport) a Tarragona. Elles sónla Camila Perdomo, la Goretti Vallcorba i l’Aina Vendrell de 3r d’ESO i la Norah Almansa i la Clàudia Barrobés de 4t d’ESO.

Aquests són uns cursos que facilita la Conselleria general de l’Esport a tots aquells alumnes que fan de dinamitzadors als centres educatius de secundària i que tenen més de 14 anys.

El curs té una durada de 6 dies (de dilluns a dissabte) en règim intern, amb allotjament i pensió complerta. Al llarg dels 6 dies els alumnes realitzaran el Bloc Comú de 15h, el Bloc Específic del curs CIATE de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola de 35h de durada, i d’altres activitats complementàries a la formació.

El programa té com a objectiu facilitar la informació bàsica per a la realització d’activitats esportives i la iniciació esportiva, fomentant la miltipràctica esportiva, en aquest cas, a les modalitats d’esports d’associació o d’equip.

Deixem els enllaços d’uns vídeos realitzats aquest curs.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9VYugdxWi4&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=oES_V9C7Lgc&feature=youtu.be

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>