Àngel Pontaque, primer premi en el concurs del Saló del Còmic

Àngel Pontaque, alumne de 3r d’ESO del Sec Canet, aquest diumenge ha estat proclamat guanyador del primer premi del 5è concurs escolar del Saló del Còmic de Barcelona “Historietes sobre rodes”, en la seva categoria, d’alumnes de 3r i 4t d’ESO, que organitza Ficomic amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, en el marc del 34è Saló Internacional del Còmic.

Com que enguany el Saló del Còmic s’ha centrat en els còmics en els quals els protagonistes són els cotxes, les motos i les bicicletes, els participants en el concurs han hagut de crear un còmic en què el protagonista es desplaça en un d’aquests vehicles i en la que aquests tenen un pes important.

L’acte de lliurament del premi -el qual consistia en una consola Nintendo DS- es va celebrar diumenge 8 de maig, en el Saló del Còmic, al qual l’Àngel va assistir-hi convidat per l’organització del concurs, acompanyat de familiars i amics.

Felicitats Àngel!!

1 comentari

  1. Verònica Ruiz Garcia

    Amb només dos traços ja es pot apreciar la qualitat i elegància a l’hora de dibuixar de l’Àngel Pontaque, és un plaer poder participar encara que només siguin 5 minuts de la carrera d’aquest artista que ja ha començat a escriure el seu currículum amb només 15 anys.

    Gaudeix de l’èxit i sobretot continua treballant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>