Reunió informativa AMPA

Benvolguda família,
Aquest curs l’AMPA, amb l’aprovació del Consell Escolar, continuarà oferint el Projecte de Reutilització de llibres de text amb l’empresa IDDINK. Els avantatges que ofereix són l’increment de la responsabilitat i conscienciació en la preservació del medi ambient, i secundàriament:

Gran estalvi
▪ Descompte del 56% respecte el PVP en l’adquisició dels llibres reutilitzables (ecoBooks)
Compra fàcil
▪ Per internet al web www.iddink.cat, per telèfon al 902 565 411
▪ Comanda unificada amb sistema de lot: al lot de llibres de matèries comunes, podràs afegir les optatives, les lectures, quotes, dossiers, material de papereria, etc.
Un servei excepcional
▪ Garantia de recepció abans de l’inici de curs (comandes fins el 20 de juliol)
▪ Lliurament de les comandes a domicili
▪ Retorn gratuït de comandes fetes fins el 20 de juliol.
Avantatges mediambientals
▪ Els centres educatius que han treballat amb Iddink durant aquest curs, han aconseguit un estalvi de 340,5 tones de paper

Un any més us animem a utilitzar aquest innovador sistema que redueix els costos mediambientals i, com es pot veure en el següent quadre, aconsegueix un gran estalvi econòmic:

Preu mig per comanda* feta el curs passat:

*Comandes fins 20 de juliol; NO inclou articles que no siguin llibres com quotes de l’AMPA, cobraments de dossiers, etc.

*El preu del curs 2018-19 pot ser diferent per canvis a la llista o per actualització dels preus de venda de les editorials.

Adjuntem full on s’informa de com fer la comanda i el seu pagament, tot i que us animem a assistir a la reunió informativa per a famílies noves:

REUNIÓ INFORMATIVA: DIA: 21 DE JUNY A LES 18h

Us recordem també:

 

Cordialment,