Nou servei de préstec bibliotecari

Des de principis d’octubre ja funciona el nou servei de biblioteca. Enguany tots els llibres de lectura del centre, inclosos els aconseguits per l’AMPA el curs passat, estan ordenats en una petita sala, classificats per temàtiques i edats mitjançant un catàleg intern fet amb el programa gratuït BookDB2. Els gairebé 500 llibres que tenim ara mateix a la nostra biblioteca (novel·la d’aventures, històrica, de misteri, fantasia èpica, social, juvenil, còmic, etc.) són a l’abast de l’alumnat per llegir-los durant l’estona diària d’ILEC o també a casa, ja que el programa utilitzat permet el préstec personalitzat.

Aviat penjarem el catàleg actualitzat al web de l’institut, i podreu consultar-lo còmodament, tot i que els dimecres i els dijous a l’hora del pati també podeu passar-hi en persona a remenar o preguntar al professor responsable, Robert Lorenzo, i endur-vos el llibre que vulgueu com ja han fet molts companys vostres. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>