VAGA GENERAL DIJOUS 21-2-19

L’organització sindical Intersindical CSC ha convocat una vaga general de 24 h en tot l’àmbit territorial de Catalunya per al proper dijous 21 de febrer de 2019. Altres organitzacions sindicals, com ara USTEC·STEs, representant del sector del professorat, o el Sindicat d’estudiants, representant del sector de l’alumnat, donen suport a la convocatòria.

Tenint present que cap treballador/a té l’obligació d’informar amb antelació de la seva decisió de fer o no vaga i que pot decidir adherir-se a la vaga aquell mateix dia, us comuniquem que:

A l’Institut es garanteixen els serveis mínims que dicta la Generalitat (1 persona de l’equip directiu). Aquest dia, per tant, no es pot assegurar l’atenció habitual a l’alumnat de l’Institut ni es pot assegurar que es desenvolupin les classes amb normalitat. (Per a més informació: https://www.intersindical-csc.cat/).

Atentament,

L’Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>