Els alumnes prenen acció contra l’escalfament global

El passat dia 27 de setembre de 2019, els alumnes de 3r i 4t d’ESO del nostre institut van adherir-se a la vaga estudiantil internacional convocada per lluitar contra l’escalfament global. Aquest dia es van dur a terme manifestacions i concentracions arreu del món per posar èmfasi en el greu perill que corre el futur del nostre planeta. 

Tot i no assistir a les classes, alguns dels nostres alumnes van venir al centre a dur a terme accions en el seu entorn immediat. Van ajudar la resta d’alumnes i professors a fer una recollida exhaustiva de brossa als patis del centre. És molt important que els nostres alumnes prenguin consciència de les petites accions que poden fer durant el seu dia a dia per tal de cuidar el nostre planeta.

 

A més, van preparar una presentació sobre les causes i les conseqüències de l’escalfament global per tal d’informar els més petits d’aquesta situació. Van passar per les classes de 1r i 2n d’ESO, així com pels nivells de primària de l’escola veïna Jacint Verdaguer. 

 

Aquí us deixem el treball que van fer les nostres alumnes Nerea, Nora, Laia i Sara amb tota la informació que heu de saber sobre l’escalfament global. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>